Προβλήματα με την αδερφή μου!
Καλησπέρα σε ολους,
Εδω και παρα πολυ καιρο εχω προβληματα με την αδερφή μου, συγκεκριμένα ασχολείται συνέχεια με εμενα. Στο σχολειο παρακολουθεί τι κανω και οταν έρχομαι στο σπίτι απλα τα λεει στην μανα μου μαζι με 15 ψεματα. π.χ Μιλουσα στην ταξη με εναν φιλο μου 1 λεπτο, οταν τελειωνει το μαθημα πολλες φορες μου ρωταει τι λεγαμε και αν δεν της πω απλα με το που ερθει σπιτι λεει (ακομα και να μην ρωτισει ετσι στο ακυρο το λεει): Μαμα ο Γιαννης (εγω) ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (Το τονίζει) μιλουσε με τον ταδε για μιση ωρα, η καθηγήτρια τον εκανε πόσες παρατηρήσεις (με λιγα λογια λεει και ποσα ψεματα) και μετα ενας θεος ξερει τι ακούω απο την μανα μου και το θεμα ειναι οτι ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΗΛΑΩ, ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ), ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ! Επίσης αυτο το κανει και στο σπιτι, δηλαδη ΣΥΝΈΧΕΙΑ ασχολείται με το τι κανω εγω και παει ΣΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ και τα λεει στην μανα μου. Εχω προσπαθησει να κανω συζητήσεις και με τους γονείς μου και με την αδερφή μου αλλα τίποτα. Κατι τελευταιο (κανει και πολλα ακομη) ειναι οτι οταν θελει σε κατι βοηθεια ερχεται συνέχεια σε εμενα και εαν δεν την βοηθισω με ΑΠΕΙΛΕΙ με τους βαθμους μου στα "Διαγωνισματα" γιατι οπως ειπαμε και παραπάνω κοιταει ΜΟΝΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ!
ΖΗΤΩ την βοηθεια σας!!! Σας παρακαλώ!!
Υ.Σ: Ειμαι 16 Χρονών