Πρώτη φορά αντικαταθλιπτηκα απορίες!!
Καλημέρα παιδιά πρώτη φορά ξεκίνησα αντικαταθλιπτηκα και έχω μεγάλο φόβο με διαφορά πράγματα που διαβάζω για εθισμούς σε αυτά και είμαι σε αδιέξοδο
Όλα ξεκίνησαν πριν δυο μήνες όπου είχα τρομερό άγχος δεν μπορούσα να φάω κάπου κάπου είχε εμετούς αϋπνίες δεν μπορούσα να ηρεμήσω με λίγα λόγια και όλα αυτά ξεκίνησαν απο τρομερή πίεση που είχα σε μια παλιότερη δουλειά που έκανα και όταν ήταν να ξανά πάω πάλι στην ίδια την δουλειά μου έγιναν όλα αυτά τα ψυχοσωματικα
Απο τον φόβο μπήκαν στο ίντερνετ διάβασα διαφορά πράγματα έγινα χειρότερα το άγχος μου έγινε ακόμα μεγαλύτερο η ψυχολογία μου ποιο χάλια προσπαθούσα για 1 μήνα να το παλέψω μόνος μου έβγαινα συνέχεια έξω με παρέες μιλούσα στην οικογένεια μου όπου ήταν δίπλα μου και προσπαθούσε να με βοηθήσει αλλά μόλις έμενα λίγο μόνος μου με τς σκέψεις μου τα έκανα θάλασσα πάλι άγχος
Δεν άντεξα ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και φαρμακευτική αγωγή φανταστείτε δεν άντεξα 1 μήνα όλο αυτό ποιο πολύ με ταλαιπορουσε η αϋπνία και ότι δεν μπορούσα να φάω
Ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή sandoz εσιταλοπραμη 10mg της 10 πρώτες μέρες ήμουν πολύ χάλια μετά καλύτερα τώρα είμαι στν 32 μέρα το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν κοιμάμαι και πολύ καλά δεν έχω καθόλου άγχος αλλά πολλές σκέψεις ρε παιδιά θα πρέπει να παίρνω αυτά τα χάπια για πάντα; ο ψυχίατρος μου είπε για 6 μήνες αλλά μετά θα πάθω πάλι τσ ίδια; αν τα κόψω;;
Επίσης θα αλλάξω δουλειά θα κάνω μια δουλειά που μου αρέσει γιατί απο εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματά με την δουλειά μου. Πάντα ήμουν αγχώδης αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό και τώρα είμαι πολύ μπερδεμένος με αυτά που βλέπω περί εθισμού
Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ας βοηθήσει συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο ευχαριστώ!!