Zoloft + Wellbutrin υπερβολική δόση ??
Παίδες καλημέρα.
Για αρχή εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Υπομονή και όλα θα γινουν όπως πρέπει να γίνουν.
Λοιπόν, κατάθλιψη και ΓΑΔ επι σειρά ετών (40 ειμαι) με πάνω απο δέκα χρόνια με εφεξόρ σε διάφορες δόσεις.
Τελευταία ήμουν στα 150mg την ημέρα.
Ημουν σε κατασταση που οι περισότεροι θα ξέρετε το ''είμαι σταθερός, δε πετάω και απ΄τη χαρά μου, συντήρηση χωρίς πολλά down).
To καλοκαίρι που μας πέρασε είχα μια υποτροπή και επειδή είχα περίπου 2 χρόνια να πάω γιατρό, πήγα σε κάποιον πρώτη φορά.
Μου άλλαξε το effexor με zoloft σταδιακά και προσθεσε και wellbutrin. Συνολικά πήγα στα 200mg zoloft και 150mg wellbutrin.(ατελείωτο χασμουρητό και αυξηση βάρους απο side effects||)
Μετά απο 3 μήνες ξαναπήγα, μιλήσαμε, του είπα οτι είμαι έτσι και έτσι και μου είπε .
πάμε στα 300mg zoloft και στα 300mg wellbutrin.
Δευτέρα άρχισα και τετάρτη με έπιασε μια δυσφορία,ατονία,τρέμουλο χερια πόδια,ζαλάδα,ταχυπαλμίες, ήμουν στο κόσμο μου απο θέμα συγκέντρωσης. Σχόλασα πιο νωρίς πήγα σπίτι και ξεράθηκα . Πέμπτη τα ίδια έτοιμος να πέσω κάτω. Πήγα στο νοσοκομείο για να αποκλείσω κάποια πράγματα και δεν ήταν κάτι ευτυχως.
Με ρώτησε η γυναίκα μου που την ψιλιάστηκε και λεει αυτός θέλει καταγγελία, σου έδωσε οχι μόνο παραπάνω 100mg zoloft απο αυτα που επιτρέπονται βάσει οδηγιών αλλα και άλλα 150mg wellbutrin και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ 250mg παραπάνω..
Στο τηλέφωνο που τον πήρα μου λεει ναι ισως να είναι απο τα φάρμακα μην ανησυχείς θα περάσει και αυτό ήταν όλο που μου είπε.
Δε συνεχίζω τα έξτρα που μου είπε και είμαι σε διαδικασία έυρεσης ιατρού...
Δεν ξέρω με σιγουριά βέβαια οτι ήταν απο αυτό...
Αυτα απο μένα.
ήθελα να το μοιραστώ και ίσως να θέλει να πει κάποιος κάτι..
Γεια και χαρά σας.