Originally Posted by
Xristina1906
Καλησπέρα έχω την προσωπική μου ιστορία,ήθελα να ακούσω γνώμες,συμβουλές και απόψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πριν από 4 χρόνια γνώρισα ένα παιδί, το παιδί αυτό το ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή, ήμασταν Καλά βρισκόμασταν πολύ συχνά όλα ήταν τέλεια. Μέχρι που κάποια στιγμή σχεδόν δύο εβδομάδες μετά έμαθα ότι είναι παντρεμένος με μικρό παιδί, απομακρύνθηκα, δεν ήθελα άλλο να του μιλάω, παρόλα αυτά Αυτός με έψαχνε με έπαιρνε τηλέφωνά, μου έστελνε μηνύματα και δεν ήξερα τι να κάνω, κάποια στιγμή βρεθήκαμε και του είπα τι ακριβώς έγινε και τι έμαθα, στην τελική καταλήξαμε πάλι να είμαστε μαζί γιατί δεν μπορούσα να είμαι μακριά του δεν μπορούσα να τον αφήσω, παρόλο που ήξερα ότι όλο αυτό ήταν λάθος. Βγαίναμε για αρκετό διάστημα χανομασταν και ξανά βγαίναμε και αυτό γινόταν επί 3 χρόνια. πριν ένα χρόνο παντρεύτηκα εγώ απέκτησα έναν γιο και είμαι εντάξει με τον άντρα μου, παρόλα αυτά όμως δεν μπορώ να ξεχάσω εκείνον, δεν περνάει μέρα χωρίς να τον σκεφτώ, κάθε μέρα μπαίνω στο προφίλ του και βλέπω φωτογραφίες του και δεν ξέρω τι να κάνω για να το ξεπεράσω απλά για να φύγει από το μυαλό μου αυτός ο άνθρωπος. Τι να κάνω Υπάρχει κάποια λύση Δεν μπορώ άλλο έτσι μου είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω!!!