Originally Posted by
Irindrag
Kalispera....
Prwta apo ola zitw syggnwmi gia ta greeklish provlima me laptop.
To thema mou einai o antra mou kai to paidi, (to paidi einai allou alla apo minwn ayton exei gia patera).
Simera to paidi einai 12 xronwn. mexri kai prin 3xronia loipon apo tote pou metakwmisame dipla sta petherika mou dld ola itan mia xara voltes paixnidia iremia xwris entaseis. Hrthame sto xwrio kai apo tote ola allaksan o petheros mou arxise na epivalete sto paidi mias kai o antras mou naytikos kai leipei syxna gia na min leipei apo to paidi to antriko protypo. Aystiros kai me katholou ypomoni fwnes prosvoles olo doulies kanane mazi kai gia paixnidi oute syzitisi. Den anteksa na vlepw to paidi mou na vasanizetai etsi kai traviksa xeirofreno ekopsa ta polla polla tou paidiou me ton pethero mou. Twra omws o antras m apenanti sto paidi exei allaksei... oti ekane o petheros m dld to kanei ekeinos me to paramikro toy fwnazei ton pairnei mazi toy gia psarema enw den tou aresei wres wres tou milaei asxima kai kathe fora pou milaw kai prospathw na tou eksigisw oti o tropos tou den einai swstos kai kanei oti ekane o pateras tou mou leei oti den pairnw pote to meros tou kai den ton ypostirizw (ayto isxei mono otan vlepw oti einai adikos kai oxi sunexeia). To paidi exei arxisei na mou leei makari na min eixe genithei pote oti mas kanei na tsakwnomaste synexei eksetias tou kai den thelei ti zwi tou.Den mporw allo ayti tin katastasi den kserw pws na to xeiristw pws na tous milisw. Kai o mikros einai lathos alla pisteyw oti den ftaiei aytos oli ayti i piesi pou dexete ton exei kanei neyriko kai antidrastiko.Tha ithela polu na mou peite tin apopsi sas tin symvouli sas mipws kataferw na allaksw tin sxesi metaksi tous.