Καλησπέρα παιδιά έχω ξεκινήσει αγωγή για αγχώδη διαταραχή Sandoz εσιταλοπραμη 10mg είμαι στην 36 μέρα αγωγής όλα έχουν βελτιωθεί εκτός απο το ύπνο δεν κημαμε καλά και στο τέλος αυτό θα μου ρίξει την ψυχολογία είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;;
Printable View
Καλησπέρα παιδιά έχω ξεκινήσει αγωγή για αγχώδη διαταραχή Sandoz εσιταλοπραμη 10mg είμαι στην 36 μέρα αγωγής όλα έχουν βελτιωθεί εκτός απο το ύπνο δεν κημαμε καλά και στο τέλος αυτό θα μου ρίξει την ψυχολογία είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;;
Δεν σου έγραψε παράλληλα και κάποιο αγχολυτικο να παιρνεις όταν χρειάζεται;
Μου έγραψε φίλε αλλά δεν θέλω να μπλέκω και με αγχωλιτικα δεν έχω άγχος μόνος ο ύπνος μου δεν στρώνει
Εγώ όταν έχω θέμα αυπνιας παιρνω ζαναξ και δουλεύει μια χαρά. Εχω δοκιμάσει ο,τι φυτικο υπαρχει στην αγορά,δεν με βοήθησε κανένα.
Δεν έχω καμία παρενέργεια φίλε μόνο λίγο στν αρχή που το ξεκίνησα άγχος τίποτα άλλο!!
Δεν είναι από το φάρμακο σίγουρα γιατί το είχα και πριν ξεκινήσω την αγωγή αλλά από άγχος τώρα όμως δεν έχω άγχος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κοιμάμαι βασικά με παίρνει ο ύπνος και ξυπνάω 2 3 η ώρα και μετά αργεί να με πάρει η και καθόλου μερικές φορές
Επειδή δεν είχα τέτοιο θέμα δεν μπορώ να σου απαντήσω εμένα πάντως μου εξαφάνισε το υπερβολικό άγχος που είχα τον τελευταίο 2μηνο φίλε μου