Μια ερώτηση για ζαναξ ήθελα να κανω, άλλο ποστ μου βγήκε από παλαιοτερο θρεντ,δεν ξέρω γιατί.
Στο προκειμενο: Πηρα ζαναξ 0,25 χθες και σήμερα πήρα 0,5 το μισό απο άλλο κουτί άλλων mg, θα παθω τιποτα?
Printable View
Μια ερώτηση για ζαναξ ήθελα να κανω, άλλο ποστ μου βγήκε από παλαιοτερο θρεντ,δεν ξέρω γιατί.
Στο προκειμενο: Πηρα ζαναξ 0,25 χθες και σήμερα πήρα 0,5 το μισό απο άλλο κουτί άλλων mg, θα παθω τιποτα?
Μπα...γιατί να πάθεις κάτι? Και γιατί νομίζεις πως αρχίζεις να τρελαίνεσαι?
φίλε Αντώνη η ερώτηση είναι χαζή χωρίς παρεξήγηση..... σκέψου μόνος σου <<είναι επικίνδυνο αυτο που έκανα; >> προφανώς και δεν είναι... αλλα να σε ρωτήσω κάθε πότε περνεις xanax ; επίσης περνεις και και κάποια άλλη αγωγή αν ναι τι; αν επιτρέπεται...
Την τελευταία εβδομάδα παίρνω κάθε βράδυ. Αρχικά έπαιρνα μισό των 0,25, τώρα παίρνω ολόκληρο 0,25. Έχω θέμα με τον ύπνο το τελευταίο διάστημα. Ενω ζαλίζομαι από την κούραση ,δεν νιώθω νυστα και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Κι όταν κοιμάμαι κάνω πολύ ελαφρύ ύπνο και πολύ αναστατωμένο. Είναι εξαντλητικό.
Μου έχουν γράψει και ζολοφτ,δεν τα έχω αρχίσει,φοβάμαι μήπως κάνουν χειρότερα την ορθοστατικη ταχυπαλμια.