Risperdal και αγχος-ψυχοσωματικα
Καλησπερα εχω καποιες ερωτησεις για το ρισπερνταλ. Το εκοψα πριν 2 μερες επειδη ειχα τρελη ακαθισια , τρεμουλο πανικο και ολα τα καλα. Εδω και 5 μερες (πριν το κοψω δηλαδη) νιωθω πολυ περιεργα ημουν ανυσηχος και ειχα προβληματα με τη στυση. Εκανα και ορμονολογικες και εχω υψηλη προλακτινη (λογικα απο το ρισπερνταλ). Δεν το εκοψα μονος μου δεν παιζω με τα φαρμακα ( συμφωνησε και ο γιατρος) αλλα δεν βλεπω να με βοηθησε πουθενα. Αυτο που εχω ουσιαστικα ειναι επιμονη πιεση στο κεφαλι και ζαλαδες που δεν υποχωρουν δευτερολεπτο (κυριολεκτικα δεν αστειευομαι) για 2μιση μηνες και δεν δικαιολογουνται απο καμια εξεταση που εχω κανει. Εδω και 1μιση χρονο εχει αρχισει η περιπετεια μου οπου εχω βιωσει πολλες περιοδους αφορητου αγχους. Αρχισαν σαν κρισεις αγχους κατι τετοιο τελος παντων και εξελιχθηκαν σε ιδεες και εμμονες τις οποιες εχω ξεπερασει καπως. Αυτος λοιπον ειναι ο λογος που μου εδωσε ρισπερνταλ ο ψυχιατρος. Πρωτα απο ολα διορθωστε με αν ειμαι λαθος αλλα το ρισπερνταλ νομιζω δεν ειναι και ελαφρυ φαρμακο και θεωρω πως δεν με βοηθησε με το αγχος. Που πιστευετε οτι οφειλεται η τρελη πιεση-σφηξιμο στο κεφαλι και οι ζαλαδες; ειναι σιγουρα το αγχος; αυτο ειναι που με καιει τωρα επειδη πραγματικα δεν αντεχω αλλο!Και για το ρισπερνταλ, εχοντας διαβασει το προβλημα μου πανω κατω, πιστευετε οως ειναι η καταλληλγ αγωγη; Κανω ταυτοχρονα και ψυχοθεραπεια αλλα δεν με βοηθαει καθολου. Προφανως και δεν ειμαστε γιατροι απλα θα ηθελα μια γνωμη και απο εσας!