ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΈΝΤΟΝΗ-ΣΆΣ ΈΧΕΙ ΤΎΧΕΙ?
Καλησπέρα στην ομάδα!
Εδώ και χρόνια αντιμετωπίζω ένα θέμα τριχοφυιας.ξεκινησε από την εφηβεία. Δεν μου αρεσε να βλέπω στο κορμί μου τριχες.οπότε οπου εβλεπα τριχες τις ξυριζα.
Μέχρι εδώ φυσιολογικα όλα. Αρχισαν όμως να με ενοχλουν οι τριχες στην κοιλια στα φρύδια στο ελαχιστο μουστάκι γιατί δεν είχα κάτι φοβερα εντονο όπως όλες οι γυναίκες.
Με τα χρόνια όμως αυτή η υπερβολική ενασχοληση με τις τρίχες τις εκανε ακόμη πιο εντονες.έχω φτάσει σε σημειο να βγαζω φρυδια κάθε μέρα και έχω εμφανισει με τα χρονια τρίχες στο σαγονι και στην περιοχή γύρω από το στηθος καθως κάποια στιγμη είχα μια τρίχα και την ξυρισα εκεί και εκτοτε εβγαλε αρκετες.
Πιστεύω ότι το καθημερινο βγαλσιμο των φρυδιων είναι υπερβολικο και σπαταλω αρκετο χρονο με αυτήν την εμμονη μου.
Φοβάμαι μήπως είναι κάτι σαν ψυχαναγκασμος δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω κι αν το λέω σωστα.
Υπάρχει κάποια γυναίκα να έχει και αυτη τριχες σε διάφορα σημεία σωματος που δεν θα έπρεπε να έχει πχ μουστακι σαγονι στηθος?θα ήθελα να ακούσω και γνωμες ανδρων αν έχουν εμπειρία από κάποια συντροφο τους.ευχαριστώ