Γινεται να διαγραψω το ιατρικο ιστορικο μου;
Εδωσα τον αμκα και νιωθω παραβιασμενος
edit:μεταφερεται το ποστ αν χρειαζεται παρακαλω δεν ηξερα που να το βαλω
Printable View
Γινεται να διαγραψω το ιατρικο ιστορικο μου;
Εδωσα τον αμκα και νιωθω παραβιασμενος
edit:μεταφερεται το ποστ αν χρειαζεται παρακαλω δεν ηξερα που να το βαλω
Ελπιζω να λαβεις απαντηση απο τη διαχειριση.
Αν ειναι σε προσφατο ποστ ο αμκα κανε edit.
δεν καταλαβες δεν το εγραψα στο φορουμ το εδωσα σε γιατρο και δε θελω να βλεπουν τι εχω κανει μεχρι τωρα
Δυστυχως δεν γνωριζω τα νομικα δικαιωματα. Μ87 εαν γνωριζεις βοηθησε τον συμφορουμιτη μας.
Kαποιος γιατρος εδω να μπορει να μου πει τι βλεπουν στην εφαρμογη ηλεκτρονικης συνταγογραφησης; βλεπουν το πληρες ιστορικο μου;
μπηκα με κωδικους taxisnet στο ΠΦΥ και δεν βλεπω ιστορικο. μονο 2 ραντεβου παλια. οι γιατροι βλεπουν περισσοτερα;
Εαν μπορω να σε βοηθησω εν μερει σε κατι ειναι πως απαγορευεται να αναφερθει ο οποιοσδηποτε στο ιατρικο σου απορρητο. Ειχα δουλεψει σε ενα προγραμμα οπου μπορουσα να δω ιστορικο ασθενων. Απο εκει και επειτα οποιος ασχολειται με τον τομεα Υγειας εξυπακουεται πως απαγορευεται να μιλησει για αυτο.
Δηλαδη το προγραμμα οπου δεν θυμαμαι πως το ελεγαν και εγραφα συνταγες σε ιδιωτη εργαστηκα ειχε επιλογη να δω παλαιοτερες συνταγογραφησεις.
Μα καλα ειναι δυνατον να εχει προσβαση ο καθε ενας στο ιστορικο μου και οχι εγω ο ιδιος;;;
Ο καθενας δεν ειναι ο καθενας. Ειναι απαραβατη εντολη οποιος μπορει να εχει προσβαση στον αμκα οποιουδηποτε να ειναι ομερτα. Δευτερον ειμαστε καταχωρημενοι ολοι για καθε συνταγη ή φαρμακο στα συστηματα υγειας. Εαν σε απασχολει βασανιστικα δεν ξερω τι μπορεις να κανεις. Ιδιωτικη ασφαλιση ισως;;; για διαγραφη αμκα δημοσιου μαλλον στο Υπουργειο Υγειας θα καλεσεις υποθετω.
Μπορει απλα καποιος να μου πει τι βλεπουν οσοι εχουν προσβαση στον ΕΟΠΥΥ απτο αμκα;;;