Originally Posted by
Lonely
Καλησπερα σας,
Ειμαι παντρεμενη εδω και 2 χρονια και εγκυος αυτη την στιγμή που μιλαμε. Γενικα με τον συζυγο μου ειχαμε πολυ παθος και έρωτα ( ή εστω ετσι πίστευα) μεχρι που βγηκαν πραγματα στην επιφάνεια οπως πως με εχει κοροϊδέψει σε πολλα θεματα,μου εχει πολλα ψεμματα υπηρχαν εντονα κρουσματα για αλλα προσωπα παρολα αυτα ηταν ενδειξεις και δεν υπηρχε καμμια απόδειξη.
Περσι οντας παντρεμένη και μεσα απο κατι ψευτικα προφιλ που μου εστελναν μηνυματα αρχισαν να βγαινουν σιγα σιγα καποια ψεμματα στην φορα. Αφορούσαν κυριως την περιοδο πριν παντρευτούμε παρολα αυτα είμασταν σε σχεση. Λογω των ψεύτικων προφιλ και των εξηγήσεων του και κυρίως επειδή μεσα μου δεν ηθελα να το πιστεψω επειδη τον αγαπουσα προσπαθησα να τα αφησω πισω και να προχωρήσω.
Ταυτόχρονα κατι ομως μεσα μου δεν μου πηγαινε καλα .. με ετρωγε..
Μου ειχε συστήσει και ειχαμε βγει και ολοι μαζι μια παντρεμένη φιλη του.
Σήμερα ανακάλυψα μια γυμνή φωτογραφία της αποθηκευμένη στο Google καθως και καποιες αλλες απο κοπελες οι οποιες φωτο του είχαν σταλεί μεν αλλα ήταν screenshot δε.
Με το που βλεπω την γυμνη απο αυτή που γνώριζα της την στελνω και εκεινη σαν δικαιολογια ειπε πως καποιος ειχε τυπου χακαρει τις φωτο της κσι τις εστελνε παντου μεχρι και σε ξαδερφια της κτλ. Οσο για τις υπόλοιπες ο δικος μου ισχυρίζεται πως αποθηκευτηκαν καταλαθος κατι θα κοιταζε..Γενικα πανε να με βγάλουν τρελη και οτι θελω να κλεισω το σπιτι μου και οτι ειμαι ανόητη κτλ.
Ξερω πως δεν ειμαι τρελη..ξερω τι είδα.
Ξερω τι συμβαινει.
Απλα περασα πολυ δυσκολα για να μεινω εγκυος και φοβάμαι με ολα αυτα μην χασω απο στεναχώρια το παιδακι μου.
Σκεφτηκα να βρω σπιτι εστειλα σε φιλους κτλ να φύγω να παρω διαζύγιο εστω τωρα.
Σας παρακαλω τι μου προτείνετε;