ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Καλησπερα , είναι η πρωτη φορά που γραφω
Ειμαι παντρεμένος εδώ και 13 χρόνια και είμαι 52 χρονών . Ο γάμος μου ειναι στη φάση του "βαλτωσαμε αλλά συνεχίζουμε' όμως υπάρχει ακόμα αγάπη και προσπαθούμε να το σώσουμε
Εδώ και κάποιους μηνες όμως μου προέκυψε 'γεροντοέρωτας' με μια 24 χρονη
Είναι αλλοδαπή , ζει στην Γαλλία αλλά ερχεται για δουλειά στην Ελλάδα κάθε 1,5 μήνα και συναντιόμαστε στον χώρο δουλειάς
Είναι απίστευτα γλυκιά , όμορφη , ντροπαλή και πάντα χαμογελαστη με καλή διαθεση
Στην αρχή την πλησίασα φιλικά , γίναμε φίλοι μιλουσαμε που και που στο fb .
Δεν ένοιωθα κάτι ιδιαίτερο μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι όταν έμαθα ότι είχε πάει εξωτικό ταξίδι μεσω των φωτό που ανέβασε στο fb
Την ρώτησα πώς και τι και μου είπε πώς ήταν με τον bf . Ξαφνικά ένοιωσα απίστευτη ζήλια , σκεφτόμουν αν μου έλεγε αλήθεια , αν και κατά βάθος ήξερα ότι μου έλεγε
Δυστυχώς για μένα είχα φτιάξει στο μυαλό μου μια ψεύτικη εικόνα ότι ήταν ελευθερη
Ντραπηκα να την ρωτησω περισσότερο για τον φίλο της . Απλά μου είπε ότι ήταν από Γαλλία
Σε καμία φωτογραφία δεν υπήρχε η φάτσα του , ούτε κάποια αναφορά , εσκαγα ποιός είναι
Πέρασε ο καιρός , συνεχίσαμε να μιλάμε στο fb , να βλεπόμαστε Ελλάδα , πάντα στο φιλικό .
Εμένα όμως η καρδιά μου ήταν σε κατάσταση "βαθέως έρωτα" . Το κορίτσι έχει άμυνες , δεν σε αφήνει να σκεφτείς κάτι περα από αυτό που εκείνη ορίζει
Εγώ όμως προσπαθούσα να την πλησιάσω περισσότερο , πάντα φιλικά και με πολύ διακριτικό τρόπο
Της έκανα και κάποια δώρα που δέχτηκε με χαρά , κάποια ακριβά
Μιλάω σχεδόν κάθε μέρα στο fb , λίγο ή πολύ , τις περισσότερες φορές με δικιά μου πρωτοβουλία
Μιλήσαμε λίγο για τις γιορτές που έρχονται και μου είπε ότι θα περάσει πρωτοχρονιά με τον bf . τότε μπηκα στον πειρασμό να την ρωτήσω ποιός είναι και εύκολα μου τον έδειξε στο fb
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάποιον πιο σπουδαίο , αυτός είανι σκιάχτρο με μεγάλα αυτιά και μοιάζει καρτούν
Ομως δεν ξέρω πόσο τον αγαπάει και τι επίπεδο σχεσης εχουν . Δείχνει πολύ χαλαρή
Από τότε εχω σκασει από την σταναχώρια , δεν κοιμάμαι , σκεφτομαι συνεχεια αυτήν .
Ειμαι στην φάση που δεν ξέρω γιατί έμπλεξα σε αυτό , μια κατάσταση που από την αρχή φαινόταν χαμένη . Σκεφτόμουν ακόμα και να χωρίσω για να την έχω. Ομως με ποιά προοπτική ? Αυτή είναι μόλις 24 , εχει όνειρα επαγγελματικά και προσωπικά , εχει αυτή την σχεση , ζει αλλού , και μάλλον με βλέπει πρωτίστως σαν φίλο . Ειμαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση , δεν τολμάω να κάνω καμία κίνηση γιατί φοβαμαι μην την χασω
Την σκεφτομαι όλη μερα , την αγαπάω πολύ και υποφερω .
Θα θελα να ακουσω γνωμες πώς μπορω να το διαχειριστώ