Originally Posted by
george1520
Εγώ πάντα ήμουν ο τελευταίος που έδινε το οκ. Δηλαδή λέγαμε να κανονίσουμε και έλεγαν οι άλλοι που θελουν και εγώ διάλεγα (κατά κάποιον τρόπο). Όταν επέλεγε άλλος το μέρος ξυνιζα άσχετα αν μου άρεσε σαν επιλογή. Έπρεπε εγώ να πω την τελευταία κουβέντα. Πολλές φορές συνήθιζα να μένω σπίτι και να λέω "Έχω κάτι άλλο να κάνω" αλλά στην ουσία δεν είχα κάτι. Σαν άνθρωπος όμως είχα πάντα φίλους. Είμαι επικοινωνιακος και έχω χιούμορ. Για ένα περίεργο λόγο δεν μου έκανε κανένας παράπονο για το ότι εγώ ήμουν αυτός που θα δώσει το οκ. Με την ψυχοθεραπεία ΕΥΤΥΧΏΣ αυτό το κομμάτι το εφυγα από πάνω μου. Είναι άσχημο να έχεις ένα γκρινιάρη, επιλεκτικό φίλο. Αλλά όταν μια ζωή καταπιεζεσαι, δεν σε υπολογίζουν.. Εκεί που σε υπολογίζουν προσπαθείς να γεμίσεις εκείνο το κενό. Δεν δικαιολογώ την συμπεριφορά μου απλά της δινω μια εξήγηση. Πλέον τώρα έχω μάθει να μην βλέπω την συμπεριφορά του άλλου τόσο επιφανειακά και δίνω μία ευκαιρία να τον καταλάβω. Γιατί οι συμπεριφορές μας έχουν να κάνουν με τα βιώματα μας. Έχω αλλάξει πολύ με την ψυχοθεραπεία. Πάντα ήθελα να ήμουν ο όμορφος της παρέας γιατί αυτό πίστευα ότι έβλεπαν σε εμένα..