Παιδια όσοι προγραμματίσατε για γαστροσκόπηση και παίρνατε από πριν φάρμακα για το στομάχι (τύπου Nexium) τα διακοψατε ένα διάστημα για να γίνει η εξέταση ή δε χρειάζεται?? Θα τη κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο
Printable View
Παιδια όσοι προγραμματίσατε για γαστροσκόπηση και παίρνατε από πριν φάρμακα για το στομάχι (τύπου Nexium) τα διακοψατε ένα διάστημα για να γίνει η εξέταση ή δε χρειάζεται?? Θα τη κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο
Εμένα μου είχαν πει μια φορά να την διακόψω για μια βδομάδα και μια άλλη τίποτα
Σε ευχαριστώ για την απάντηση..ειχες κάνει σε δημόσιο νοσοκομείο?? Κι αν ναι, με μέθη ή σου είπαν όχι?
Εγώ επερνα κανονικά nexium και μου είπε ο γιατρός δεν υπάρχει πρόβλημα και να το πάρεις την η άρα της γαστροσκοπησης. Εγώ από μόνη μ όμως 3 μέρες πριν τα έκοψα. Όταν πήγα για την γαστροσκοπηση με ρώτησε αν έχω πάρει βέβαια και του είπα. Θεωρώ δεν παίζει κάποιο ρόλο. Σε ιδιωτικό την έκανα εγώ. Τι πρόβλημα έχεις με το στομάχι?
Ξεκινησα με ναυτίες και εμετό 2 φορές κάψιμο στον οισοφάγο κλπ.
Καλημέρα
Οπωσδήποτε θα τα σταματήσεις τουλάχιστον 7 μέρες πριν!!! Θα σου πάρει βιοψίες λογικά για ελικοβακτηριδιο. Αν έχει πάρει θεραπεία παίζει να σου βγάλει ψευδή αποτέλεσμα....
Καλημέρα! Ναι έχεις δίκιο αυτό μου είπαν θα κάνω το CLO που βγαίνει σε 24 ώρες μου είπαν
Αφού θα κάνεις γαστροσκοπηση και θα πάρει βιοψίες, δε βρίσκω λόγο για breath test... συνήθως αυτό το κάνεις μετά την θεραπεία για ελικοβακτηριδιο για να δεις αν έχει φύγει...
Γιατί οι βιοψίες στο δημόσιο κατά μέσο όρο θέλουν 3 εβδομάδες
Αγαπούλα έχεις και πόνο?
Όχι τώρα είχα στην αρχή κάνα δυο φορές που έκανα και εμετό .
Rania86 ναι θα σας πω !