Originally Posted by
Anemoni1989
Καλησπέρα!! Το προβλημα μου είναι πως πλέον δεν είμαι μόνη μου, επομένως η λήψη αποφάσεων βάσει των δικών μου θέλω είναι αδύνατη... Έχω ένα παιδάκι 1 έτους και καταλαβαινω πως το καλύτερο για αυτό είναι να είμαστε μαζί με τον μπαμπά της, αλλά νιώθω να πνίγομαι γιατί δεν με καταλαβαίνει ο άντρας μου... Ζούμε στην Αθήνα, γιατί είναι δύσκολο για αυτόν να βρει δουλειά νορμάλ στην επαρχία... Για εμένα είναι πολύ πιο εύκολο και με καλές απολαβές... Οπότε μένω σε μια πόλη που μισώ για χάρη του. Σε νησί θα μπορούσαμε να πάμε, αλλά αρνείται γιατί δεν θα μπορεί να ασκεί το χόμπι του και δε θέλει να είναι τόσο αποκλεισμένος σε περίπτωση που συμβεί κάτι σ γονείς του. Στο εξωτερικό δεν θέλει να πάμε γιατί δεν θέλει να φύγει μακριά από τους γονείς και τα αδέρφια του. Και έτσι εγώ αναγκάζομαι να ζω μια ζωή που μισώ, σε μια πόλη που σιχαινομαι, κάνοντας μια δουλειά υποδεέστερη από αυτή που θα έκανα σε μια επαρχιακή πόλη ή στο εξωτερικό που χαιρουμε μεγαλύτερης εκτίμησης σαν επαγγελματιες στο χώρο μου, την οποία μισώ και την οποία εξαναγκάστηκαν να δεχτώ λόγω του μόνιμου χαρακτήρα της αφού είναι στο δημόσιο.. Δεν ξέρω τι να κάνω.. έχω αρχίσει να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να κάνω τα χαρτιά μου για επαρχία και εξωτερικό και να τον φέρω προ τετελεσμένου γεγονότος... Από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν είναι σωστό... Αλλά γιατί να είναι σωστό να πνίγονται για τα θέλω κάποιου άλλου??? Αυτός πως δείχνει πως με αγαπάει?? Έννοειται πως σε περίπτωση που προβώ στις σκέψεις μου όλοι θα στραφούν εναντίον μου, αφού επειδή είμαι γυναίκα και μάνα, οφείλω να υποχωρώ...
Είναι τόσο κακό που θέλω κάτι καλύτερο για εμένα??? Νιώθω άχρηστη και ανίκανη... Μάλλον δεν είμαι καλή μαμά αφού αποζητώ και το κάτι παραπάνω στη δουλειά μου, εκτός από τη μητρότητα στη ζωή...