-
Αρχίζω
Μου έγραψε ο γιατρός σήμερα το escitalopram των 10mg. Έπαιρνα και παλιά το remeron κ φυσικά το έκοψα. Αυτό τώρα θέλω παρενέργειες και εμπειρίες. Θα ναι λειτουργική; Ο γιατρός μ πε μόνο ναυτια στις αρχές. Να παίρνω ένα η το πρωί η το βράδυ. Εσείς τι λετε;
-
Σε παρακολουθεί και εσένα γιατρός; πως είναι τα πράγματα με την αδελφή σου; για χάπια δεν ξέρω.
-
ναι ναι. Τωρα θελω να επικεντρωθω στα χαπια αυτα και σε μενα
-
Καλή αρχή. Εμπιστεύσου τον γιατρό σου και αν θες τη γνώμη μου μην το ψάχνεις πολύ.
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με αγωγές κτλ, αλλά νομίζω ότι και η ατελείωτη συζήτηση που γίνεται καμια φορά εδώ στο φόρουμ και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του για τα φάρμακα δεν κάνει καλό. Πιο πολύ θα σε μπερδέψει. Δηλαδή πάει ο άλλος και σπουδάζει ένα σωρό χρόνια για να γίνει γιατρός και βγαίνει εδώ ο καθένας επειδή έψαξε 2 σελίδες στο ίντερνετ ή επειδή πήρε κάτι και είχε την τάδε παρενέργεια και λέει το τάδε φάρμακο κόψτο ή το τάδε θα σε διαλύσει ή το τάδε είναι καλό, λες και ξέρει καλύτερα από το γιατρό ή λες κι όλα τα φάρμακα έχουν ίδια επίδραση σε όλους τους ανθρώπους.
-
Είμαι της άποψης να μιλήσεις για αυτά που νιώθεις. Να ξεσπάσεις.. Να τα βγάλεις από μέσα σου.. Τα χάπια βοηθάνε ναι αλλά ταυτόχρονα να κάνεις και ψυχοθεραπεία.. Είναι δύσκολο όλο αυτό που περνάς και θέλει υπομονή..
-
μιλω κιολας. αλλα μονο η ομιλια δεν βοηθαει
-
Μακάρι να πηγαίναμε εκεί. Να λέγαμε αυτά που νιωθαμε μια φορά και να φεύγαμε τέλειοι. Μακάρι. Δυστυχώς θέλει χρόνο...