Απόγνωση ,χρειάζομαι την γνώμη σας !
Θα προσπαθήσω να τα πω όσο πιο σύντομα γίνεται και πραγματικά θέλω την άποψη σας σε αυτό το θέμα ..Είμαι 18 χρονων (να σημειώσω ότι φαίνομαι μεγαλύτερη ,είμαι πιο ανεπτυγμένη για την ηλικία μ,πολύ εμφανίσιμη κ δυστυχώς η ευτυχώς πολύ έξυπνη λόγω συγκυριών της ζωής μου) και για αυτό τον λόγο απτην Τρίτη γυμνασίου έχω προχωρήσει σεξουαλικα..έκανα μια σχέση στο λύκειο π κράτησε 2,5 χρόνια ..ήταν πολύ δυνατή ..(αυτός με περνούσε 3 χρόνια)..είχαμε έρθει πολύ κοντά,κάναμε παρέα με τους φίλους του ,τους δικούς μου,πηγαίναμε παντού μαζί ,είχαμε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου,κοιμόμασταν μαζί (μια φορά κάναμε έρωτα και βάλαμε τα κλάματα απτό πάθος δεν θα το ξεχάσω ποτέ)..όταν τελείωσε όλο αυτό ήμουν πολύ χάλια και δυστυχώς ξεσπασα στο να βγαίνω με διάφορους ,να κάνω σεξ και γενικά άρχισα να αναλώνομαι ,προσπαθώντας να τον ξεχάσω ..δυστυχώς το κόλπο δεν έπιασε γτ απλά δεν βρήκα κάποιον αντάξιο του ..όλοι ήταν περιστασιακοί ,ζητούσαν μόνο σεξ και γενικά κατάλαβα ότι είναι πολύ δύσκολο να κανεις σχέση και να είναι ποιοτική ..έχω απογοητευτεί φουλ ..τώρα να σημειώσω ότι είμαι πρώτο έτος πανεπιστήμιο ..ξεκίνησα να βγαίνω με έναν αρκετά μεγαλύτερο μου ..εγώ 18 αυτός 30 ..βγαίνουμε εδώ κ 2 εβδομάδες ..πρώτη φορά ενώ είμαι σεξουαλικός άνθρωπος (βέβαια δεν ξέρω αν συμβάλλει η ηλικία σε αυτό) δεν ήθελα να προχωρήσω σε σεξ ..παρόλα αυτά με πίεσε κ με κατάφερε πράγμα π το μετάνιωσα ..γτ θέλω κάτι πιο σοβαρό αυτή την στιγμή ..βέβαια δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον προς εμου..απλά έχω ξενερώσει γτ μ δείχνει ότι επιδιώκει πολύ το σεξ και δεν μπορώ να καταλάβω προς τα που το πάει ..βέβαια το συζήτησα μαζί του και απλά ισχυριζόταν ότι είναι αρχή της γνωριμίας μας και ότι είναι λογικό να το θέλει ..τέλος πάντων ..ψάχνω τον πρώην μου παντού ..δεν του μοιάζει κανείς ..τους συγκρίνω όλους με αυτόν ..για να σας προλάβω έχω περάσει και χρονικό διάστημα μόνη μου να σκεφτώ κτλ ,έχω δοκιμάσει να μιλήσω σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους ..αλλά δεν μπορώ να ‘συνέλθω’.