μανα ανοια κ σιπραλεξ πειτε μου γνωμες
η μανα εχει ανοια 2ο σταδιο, συντηρειται μονη της..ξεχναει αρκετα..αλλα μπορει να μενει μονη της..
εχει δημιουργηθει καταθλιψη κ αγχος, επαιρνε μισο σιπραλεξ μαζι με μινιτραν το πρωι κ το βραδι ολοκληρο ζυπρεξα των 50.
μας λεει ο γιατρος καντε το σιπραλεξ ολοκληρο τωρα κ κοψτε το μινιτραν το πρωι..δλδ ολοκλητο σιπραλεξ το πρωι..
ξεκινησαμε λοιπον το νεο σχημα.. 4η μερα σημερα το σιπραλεξ φυσικα της εφερε απιστευτη ταραχη!!!
με πηρε τηλ εντρομη κ ουρλιαζει..
επειδη ξερω κ το χω περασει, πως ειναι δυνατον να ανεχτει ssri η μανα μου 78 χρονων χωρις αγχολυση το πρωι?
παιρνω τηλ τον γιατρο..του το λεω..μου λεει " οχι! δεν θα παιρνει ζαναξ, το ζαναξ επιδεινωνει την ανοια ..θα παιρνει το σιπραλεξ μονο του το πρωι γτ το βραδι παιρνει ζυπρεξα"
του λεω "γιατρε υποφερει...τρεμει ..το σαγονι της, πως γινεται να ανεχτει σσρι χωρις αγχολυση"
οχι μου λεει ειναι καθετος..
εγω δεν συμφωνω.... ειναι δυνατον να παιρνει σσρι κ με τοση ταραχη μηδεν αγχολυση το πρωι?
το πρωι ειναι το πακετο..μετα ηρεμει..
τωρα πηρε 3 ζαναξ των 0.25 κ την πηρε ο υπνος..ειμαι στην δουλεια δεν μπορω να κανω τπτ..
εκανα κ γω αγχος κ πηρα μισο ζαναξ κ γω..ολε! τωρα ανεκαμψα απο αγχωδη κ ειμαι ευαλωτη..
σκεφτομαι απο μονη μου να της δινω μισο ζυπρεξα το πρωι..μαζι με το σιπραλεξ...
τι λετε?