ψυχωση και ιστοριες επιτυχιας.
Καλησπερα παιδια περασα ψυχωση πριν ενα χρονο και απο τοτε η ζωη μου εχει παει κατα διαολου ειμαι μολις 20 ετων σε μερικες μερες 21 και πραγματικα θα ηθελα να μου πειτε ως πιο μεγαλοι μερικοι και πιο εμπειροι με αυτην την σκατοαρρωστια αν υπαρχουν καθολου επιτυχιες μετα απο αυτην.τι εννοω με την λεξη επιτυχιες.εννοω να κοψατε τα φαρμακα οπως θα κανω εγω,μαζι με τον γιατρο μου φυσικα απο αρχες δεκεμβρη και να μην ξαναηρθε ενα παρομοιο επισοδειο.Να χασατε το βαρος που πηρατε απο τα κωλοφαρμακα (εγω πηγα απο 82-95 με abilify και μετα που μου το αλλαξε σε zyprexa πηγα 125 ΚΙΛΑ!!).Να εχετε το κινητρο να πηγαινετε γυμναστηριο 5-6 φορες την εβδομαδα οπως πηγαινα εγω και ειχα φτιαξει το σωμα μου.Γενικα να εχετε μια ζωη φυσιολογικου ανθρωπου (κοπελα-αγορι,δουλεια,φιλους,στοχο� �ς).Μηπως ζηταω πολλα??εγω εχω να βγω 3 μηνες εξω απο το σπιτι λογω χαμηλης αυτοπεποιθησης δεν θελω να λενε τα κοριτσακια που καυλαντιζα οταν ειχα το σωμα και την αυτοπεποιθηση κοιτα πως εγινε αυτος και αλλα τετοια οποτε καθομαι μεσα και παιζω βιντεοπαιχνιδια.Πραγματικ� � θα ηθελα να το αλλαξω αυτο να αρχισω παλι εντατικα το γυμναστηριο και να ξαναφτιαξω το σωμα μου.Ομως απτην αλλη σκεφτομαι αν στα 25 μου που μου ειπε ο γιατρος οτι οι περισσοτεροι ανδρες το εμφανιζουν βγαλω διπολικη και ξανα μανα τα ψυχοφαρμακα και ξανα αυξηση βαρους αξιζει να προσπαθησω η να αφησω τον εαυτο μου στην μοιρα του.πειτε μου πως ειναι η ζωη σας μετα απο το ψυχωσικο επεισοδιο και παρακαλω μην μου χαιδεψετε τα αυτια σαν τους γονεις μου που μου λενε το περασες και θεραπευτικες τωρα και εισαι ενα normal ατομο.Ευχαριστω προκαταβολικα Δημητρης