Originally Posted by
melina20
Καλησπέρα σας μ αύτα και μ αυτά έφτασα 30 πλέον και η αλήθεια είναι ότι λυπάμαι τον εαυτό μου δεν ξέρω νομίζω ότι με μισώ μου τη σπάω αφάνταστα. Δεν έχω δεξιότητες ούτε δυνατότητες να επιβιώσω και με τρομάζει αυτό. Παιρνω λαντοζ εδώ και 22 ημέρες και παράλληλα έχω κόψει το αλκοολ αλλά δεν βλέπω κάποια ουσιώδη διαφορά. Ο γιατρός μου λέει ότι 0αμρ καλά και ότι θα αρχίσει να με πιάνει αλλά έχω πολύ έντονες τάσεις αυτοκτονίας τις οποίες και δεν έχω εκμηστυρευρει στον γιατρό γιατί στην καλύτερη αυτό που έχει να κάνει είναι να με φουσκώσει και μρ αλλά χάπια τα οποία δεν θα λύσουν τα προβλήματα μου. Κι έτσι όπως 3ιμαι ευάλωτη στην προκειμένη θα πιστέψω ότι αν δεν τα πάρω δεν θα γίνω καλά και αναγκαστικά θα τα πάρω και καλά δεν θα γίνομαι. Γενικά πιστεύω ότι όλα είναι προσωπική θέληση αντε κ ένα φάρμακο να σου διώξει τσ πολλά σκάλωματα αλλά αν δεν προσπαθήσεις πολύ τίποτα δεν γίνεται. Οι λόγοι που μ έχουν οδηγήσει εδώ είναι πολλαπλής φύσεως οι οποίοι είναι και αλυτοι.χαρακτηρισ5ικα θα αναφέρω ότι προέρχομαι από μια οικογένεια με 0ολλα ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα. Ο πατέρας μου είναι αλκοολικός η μάνα μου έχει κατάθλιψη και ο αδερφός μου σχιζοφρένεια.οπως καταλάβαινε στήριξη δεν μπορώ να βρω από πουθενά αλλά δεν είναι αυτό και το ουσιαστικό πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ο εαυτός μου διότι για να ξεφύγω από όλα αυτά έκανα αδιάφορες φιλίες και σχέσεις και δουλειές όντας σαν κάποια αποβλακωμενη απλά για να ξεφεύγω και να μην κλειστώ στα ψυχιατρεια σαν τον αδερφό μου γενικά είμαι πολύ μπερδεμένη. Σκέφτομαι και εντονα την αυτοκτονία γιατί η ζωή μου παίρνει μια τροπή που δεν θέλω και είμαι πολύ μπερδεμένη.