Originally Posted by
Darkflame
Γεια σας. Για να μπω κατευθειαν στο θεμα, πιστευω ειλικρινα πως εχω γεννηθει σε λαθος εποχη. Παντα μου αρεσαν τα 80s με τη ροκ μουσικη και τα παρτυ που γινοντουσαν, τοτε που δεν υπηρχαν κινητα και κλαμπ. Ειμαι 19 και πραγματικα δεν θελω να βγω εξω γιατι δεν βρισκω κατι που με κανει να περασω καλα. Στα κλαμπ παιζει μουσικη που δεν ακουω, οι καφετεριες που φαινονται βαρετες και γενικα τα παντα δεν ειναι του στυλ μου. Μου λενε να βγω να κοινονικοποιηθω αλλα καθε φορα που ειναι να βγω σκεφτομαι παλι οτι δεν θα περασω καλα και δεν θα γνωρισω και κανενα ατομο ετσι κι αλλιως.
Στην πολη μου δεν εχουμε μερη που να παιζει τη μουσικη που ακουω και να με εκφραζουν. Μεχρι στιγμης πηγαινα με κανενα φιλο μου για περπατημα με μια μπυρα στο χερι και αυτο ηταν. Τοσες φορες που το εκανα το βαρεθηκα κι αυτο ομως. Πραγματικα ειμαι σε απογνωση, να αλλαξω πολη; Τι φταιει και τα βαριεμαι ολα;
Μου λενε οτι πρεπει να προσαρμοστω στην εποχη μου. Να παω στο κλαμπ δηλαδη και να χορεψω παρολο που δεν μου αρεσουν αυτα που παιζει(εγω ωστοσο θα χορεψω αν μου αρεσει η μουσικη και εχω ορεξη, δεν θα ντραπω). Μου λενε επισης να ανεβαζω φωτογραφιες στο ινσταγκραμ και αλλα τετοια που επισης δεν μ αρεσουν.
Τι να κανω τελικα; Να υποκυψω σε κατι που δεν μ αρεσει, μονο και μονο για να γινω αποδεκτος; Υπαρχει αλλη λυση για εμας που νιωθουμε ανεπιθυμητοι;