Originally Posted by
Sporaki
george1520 καλησπέρα από εμένα,σε ευχαριστώ παρα πολύ αρχικά.
Απλώς φοβάμαι μην κάνω κάτι χαζό,που θα μου στοιχίσει. Όσον αφορά τους φίλους,ξέρω πως δεν γίνεται να καταλάβουν απόλυτα.Ο καθένας μας σκέφτεται και νιώθει διαφορετικά.Απλως είναι αυτή η ανάγκη που έχεις όταν είσαι πιεσμένος και θες να τα βγάλεις από μέσα σου να μη σε πνίγουν.
Αιτία να πέσω τόσο δεν είναι κάτι συγκεκριμένο.
Θα σου πω..Βρίσκομαι σε μια κατάσταση αυτόν τον χρόνο που είναι πιεστική και για τους δικους μου και για εμένα κυρίως. Είχα λοιπόν ένα έντονο breakdown ας το πω,πριν λίγους μήνες.Πρωτη φορά συνέβη κάτι τόσο έντονο.Ηθελα να τα παρατήσω όλα,οργισμένη,μέσ'την τσίτα απο το πρωι ως το βράδυ. Μια κατασταση που παρ'ολες τις συζητήσεις και τις αποφάσεις που έγιναν συνεχίζει να με κατατρώει.Σε μικρότερο βαθμό μεν όμως δυνατά χτυπήματα..
Έχασα λοιπόν, κιλά ενώ δεν με παίρνει να χάσω,τ τελευταίο που μου έλειπε είναι η ανορεξία,μου εκαναν επιθεση ενδιαφέροντος όλοι,σαν να το'χα ονειρο να χασω κιλα και να μεινω κόκκαλο.Τελος πάντων,το πρόβλημα ξεκίνησε όταν όλοι και εννοώ όλοι αποφάσισαν ανα διαστήματα να εκφράζουν ότι πρόβλημα έχουν σε εμένα την ίδια στιγμή όλοι μαζί.Η σχέση μου,η οικογένεια μου,οι φίλοι μου.Δεν τους αδικώ.Προφανως η ζωή δεν είναι ροδινη,όμως εμένα αυτές οι ανά διαστήματα βόμβες που μου πετάνε με καταστρέφουν πάνω στην πίεση μου.Εκει που είναι όλα καλά,τέλεια και πετάω στα σύννεφα ξαφνικά έρχονται και με ρίχνουν και ξανά μανά.Γενικά,τις αναφέρω ως βόμβες γιατί είναι σημαντικά θέματα τα οποία όταν γίνονται δεν τα συζητούν πολιτισμένα,αλλά το φέρνουν μέσω Λαμίας και στο τέλος μου ρίχνουν την ψυχολογία κατηγορώντας με και μειώνοντας με.
Όσον αφορά το ότι δεν σέβονται το σώμα μου έχει να κάνει με τη σχέση μου,βέβαια δεν είναι αυτό που ακούγεται.Δεν είναι τόσο σημαντικό.Αλλα γενικά ναι υπάρχει μια Α ασέβεια που δεν μπορώ να διαχειριστώ και να ελαττωσω.