Originally Posted by
Melina75
Για να μπω κατευθείαν στο θεμα,είμαι 22 χρονων και στο τελευταίο έτος των σπουδών μου.Πριν ένα ακριβώς χρόνο ξεκίνησα να βγαίνω με ένα παιδί από την σχολή μου το οποίο έδειξε από την αρχή ότι ήθελε κάτι περιστασιακό και όχι πολλά παραπάνω από σεξ.Παρόλο που μου άρεσε πολύ το έκοψα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς να προχωρήσουμε γιατί ένιωθα ότι δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα .Έλα όμως που αντί να ησυχάσει το κεφαλάκι μου ο τυπάς άρχισε να στέλνει και σε δύο άλλες φίλες από την παρέα μου και πετούσε φουλ υπονοουμενα ,τις καλούσε σπίτι του κλπ .Εκτός αυτού έμαθα από άσχετα και μακρινά άτομα ότι έλεγε για μένα πράγματα τύπου δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε,και ήταν άπειρη και εγώ της το έκοψα,και αυτή είναι κοριτσάκι .Οι "φίλες μου " δε αντί να τον κόψουν συνέχιζαν την συνομιλία μαζί του και την βοηθούσαν κιόλας να εξελιχθεί .Από μεριάς μου επέλεξα απλώς να αδιαφορησω δεν έκανα τίποτα ούτε ως προς αυτόν ,ούτε ως προς τα σχόλια ,ούτε ως προς τις 2 "φίλες" απλώς κράτησα μια α απόσταση . Έκανα και κάποιες σχέσεις από πέρυσι..απλά ψυχολογικά είμαι χάλια όσο και να προσπαθώ να το αφήσω πίσω μου γιατί ναι ήταν ένα άτομο που μου έμεινε σαν απωθημένο να το πω έτσι ,πληγώθηκε ο εγωισμός μου , κατάλαβα ότι άτομα που θεωρούσα "φίλες" είχαν μόνο κακία και το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα οι φίλοι του πετάνε σποντες ,σχολιάζουν και ασχολούνται μαζί μου και τους βλέπω κάθε μέρα δεν μπορεί να με κάνει να ηρεμήσω.Να σημειωθεί ότι επιχείρησε άλλη μια φορά σε ένα πάρτυ να με προσεγγίσει και ένα μηνα μετά ξαναστειλε στην μια από τις δύο κοπέλες που είχα αναφέρει.Απλα νομίζω θα τρελαθω