Καλησπέρα. Ελπίζω να γράφω στο σωστό thread..
Είμαι 19 χρόνων 2ο έτος στο πανεπιστήμιο και εδώ και 1 χρόνο και κάτι κάνω παρέα με 2 παιδιά απτή σχολή μου (η βασική μου παρέα που βγαίνουμε και κάνουμε τα περισσότερα μαζί). Όταν είμαστε οι 3 μας όλα καλά μιλάμε για διάφορα ενδιαφέροντα και μη δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Τελευταία κάνουμε παρέα και με 2 κοπέλες που γνωρίσαμε φέτος, βγαίνουμε πολύ συχνά και γενικά θεωρώ ταιριάζουμε.
Παρόλα αυτά οι συζητήσεις από ένα σημείο και μετά χάνουν κάθε ουσία. Συγκεκριμένα αντί να μιλάμε για κάποιο συγκεκριμένο θέμα όλοι ξεκινούν και μιλάνε με υπονοούμενα, όλο ακούγονται κάτι επιφωνήματα τύπου όπα, να τα κλπ και διαρκώς κάποια inside jokes που δεν τα πιάνω με τίποτα.
Στη αρχή υπέθετα ότι κάποιοι απτην παρέα μιλούν και μεταξύ τους αρκετά και άρα από εκεί προέρχονται όλα αυτά. Το συζήτησα όμως με τους 2 φίλους και μου είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και όλα προκύπτουν εκείνη τη στιγμή.
Πραγματικα δεν μπορώ να πιάσω τη συχνότητα που εκπέμπει η παρέα και τυχαίνει συχνά τη ώρα που όλοι μιλούν εγώ να χαζεύω να κοιτάω το κιν μου κλπ γιατί δεν έχω τι να πω για να συμμετέχω.
Έχω αρχίσει να νιώθω λίγο ξεμπαρκος και πολύ φοβάμαι ότι η κοινωνικές δεξιότητες είναι αυτές που μου λείπουν καθώς δεν είναι η 1η φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο συνέβαινε αρκετά και στα λυκειακα μου χρόνια.
Πείτε μου φταίω εγώ ή απλώς δεν κολλάω με αυτά τα άτομα;
Να τους αφήσω και να βρω άλλους;
ΥΓ 1: δε συμβαίνει πάντα αυτό, υπάρχουν και φορές που η κουβέντα κυλάει ωραία και νιώθω άνετα
ΥΓ 2: είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει κανένα ερωτικό ενδιαφέρον από τις κοπέλες προς εμάς
Ευχαριστώ και συγνώμη αν μακρυγορώ