Originally Posted by
Antonis8
Δεν είμαι πλέον σίγουρος ότι οι γιατροί είναι τόσο αξιόπιστοι. Εχω ορθοστατική ταχυκαρδία τους τελευταίους τρεις μήνες. Πρώτα υποψιάστηκα νόσο επινεφριδιων, μου έκανε ο καρδιολόγος κάποιες εξετάσεις στα 24ωρα ούρα για vma και μου είπε ότι δεν έχω κάτι στα επινεφρίδια. Νομίζω όμως ότι δεν τα έψαξε όλα, γιατί οταν έπαιρνα κορτιζόνη είχαν πέσει οι παλμοί στο φυσιολογικό και ένιωθα μια χαρά. Κορτιζόνη ορού μου είχε βγει ανεβασμένη βέβαια, άρα απέκλεισαν την έλλειψη, αλλά πρέπει να επαναλάβω την εξέταση στα 24 ωρα ούρα.
Την προηγούμενη έβδομάδα έκανα πάλι τρίπλεξ. Είναι το 15ο που κάνω από πέρυσι, το έκτο σε διάστημα τριών μηνών. Υπήρξε εβδομάδα που έκανα καθημερινά καρδιογράφημα. Έχω βάλει δύο χόλτερ από τότε που ξεκίνησαν τα συμπτώματα της ορθοστατικής ταχυκαρδίας και άλλα τρία πριν κάποιους μήνες. Και ακόμα θεωρώ ότι κάτι θα πάθω στην καρδιά.
Το ψάχνω ακόμα με την ενδοκρινολόγο. Περιμένω και κάτι εξετάσεις την Δευτέρα. Έχω και μία μαγνητική εγκεφάλου για τη Δευτέρα που μου έγραψε ο νευρολόγος και θα πάω και στο δερματολόγο να δω τι τρέχει.