Originally Posted by
Annnie
Γεια σας
Πριν 3 χρονια ειχα μια ασχημη εμπειρια για μενα σε μια δουλεια δεν θα μπω σε λεπτομερειες(αντεξα ενα μηνα) και απο τοτε φοβαμαι να ψαξω για δουλεια.
Δεν μπορουσα να ξυπνησω το πρωι να παω δουλεια να αντικρισω εκεινους τους ανθρωπους, ηταν σκετο βασανιστηριο.
Προηγουμενως δουλευα σε λογιστηριο εταιριας 6 μερες την βδομαδα και ενας απο τους λογους που πηγα στη καινουργια δουλεια ηταν αυτος (δεν θα δουλευα τα Σ/κα)
Μετα που εφυγα απο τη δουλει του ενος μηνα φοβομουν πολυ να παω καπου αλλου αλλα μετα απο 1 χρονο ανεργιας και με τα οικονομικα να σφιγγουν βρηκα καπου κοντα στο σπιτι μου (οχι στο αντικειμενο μου εννοειται) λιγες ωρες/λιγα λεφτα.
Ευτυχως εκει πολυ καλυτερη συμπεριφορα. Ειμαι 2.5 χρονια.
Τωρα υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν σε μια δουλεια σε εναν εντελως καινουργιο τομεα και φοβαμαι παρα πολυ. Φοβαμαι μην φαω τα μουτρα μου παλι, και χιλια δυο αλλα.Φοβαμαι και αγχωνομαι τοσο που δεν ξερω τι να κανω, αλλες φορες νιωθω ετοιμη και μετα απο λιγο ξανα αγχωνομαι. Δεν το αντεχω νιωθω αχρηστη. Σκεφτομαι οτι καποιοι αλλοι εφυγαν απο τη χωρα για να βρουν δουλεια στο αγνωστο και νιωθω χειροτερα που εγω αγχωνομαι με το παραμικρο και τα βλεπω μαυρα.