Παιδια μια ερωτηση μπορει η γενικευμενη αγχοδη διαταραχη να προκαλει εμμονες? Η μονο ι ιψδ εχει εμμονες?
Printable View
Παιδια μια ερωτηση μπορει η γενικευμενη αγχοδη διαταραχη να προκαλει εμμονες? Η μονο ι ιψδ εχει εμμονες?
Τι ενοις εμμονες?
ναι οι εμμονές του τύπου συνεχής φόβος οτι θα συμβεί κάτι κακό μπορεί να είναι σύμπτωμα της ΓΑΔ, αλλά και η ΓΑΔ μπορεί να συνυπάρχει με την ΙΔΨ. Έχεις πάει σε γιατρό? Παίρνεις ή έπαιρνες αγωγή?
Αγωγη οχι δεν περνω γιατρο πηγα σε 4 η 2 λενε γαδα η αλλη 2 ιψδ δεν ξερω τη εχω η αλιθεια απλα το θεμα ειναι πος δεν εχω ψυχανακασμους εχω σκςψεις που με αγχονουν
ναι, έχεις δυσάρεστες εμμονές που σου προκαλούν φόβο, ταραχή. Πρέπει όμως να κάνεις κάτι για αυτό για να μην βασανίζεσαι. Φυσικά και η επίσκεψη σε ιδιώτη θα κοστίσει ακριβά. Αν μένεις Αθήνα, το Αιγινήτειο είναι πολύ καλό. Έχουν μέχρει και ομάδες στήριξης εγκύων με ΓΑΔ ή ΙΨΔ που λόγω εγκυμοσύνης έχουν διακόψει την αγωγή και υποφέρουν.
Θα σε συμβούλευα να κλείσεις ένα ραντεβού ή να περάσεις ακόμα και όταν εφημερεύει το νευρολογικό ή ψυχιατρικό. Δεν είναι ταμπού ούτε ντροπή. Δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι ενώ υπάρχει λύση. Και το γράφω και για μένα και για όλους όσους μας διαβάζουν.