2 Γαμος δευτερος χωρισμος
Kαλημερα σε ολους
ειμαι σε μια δυσκολη στιγμη της ζωης μου
δευτερη φορα παντρεμενη με ενα γιο απο τον πρωτο γαμο,
ενας υπεροχος γαμος ενας υπεροχος ανθρωπος, στα 5 χρονια γαμου το αγχος το δικο μου ηταν η δουλεια που ηταν δικη μας αγχος πολυ που το εβγαζα πολυ στο σπιτι (α΄λαθος)
οταν καβγαδιζανε με το παιδι εγω σφηνα γιατι φοβομουνα οτι ο μικρος θα φτασει καποια στιγμη να του πει τι θες και με μαλωνεις δεν εισαι ο πατερας μου (β' λαθος)
μ'αγαπουσε πολυ το ενιωθα καθε λεπτο καθε στιγμη και το παιδι το αγαπουσε πολυ
και τι εκανα
λειτουργουσα με το δεδομενο
τον αγαπουσα αλλα δεν το εδειχνα
εδεινε 10 εδινα 3
μαζεψε μεσα του λιγο λιγο βρηκε την δυναμη και εφυγε
Εγω εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου, στην αρχη νευρα πολλα και γιατι μου το εκανε αυτο τωρα που η δουλεια παει καλα και εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημα φευγει.... (να σας πω οτι δεν ειχαμε τσακωμους σπιτι σοβαρους γελειους θα τους ελεγα τον ηξερα και με ηξερε πολυ καλα ειμασταν φιλοι 24 χρονια ) εχουν περασει 2.5 μηνες
ξερω οτι φταιω νιωθει οτι δεν τον εκτιμησα και οτι αγαπησε λαθος ανθρωπο
Νιωθει ετσι γιατι εγω δεν του τα εδειξα οπως τα ενιωθα
τωρα κλαιω εχω ενα βαρος μεγαλο στην καρδια γιατι τον πληγωσα και θελω να ειμαι μαζι του
Μα πανω απο ολα ευχομαι να ειναι καλα να ειναι ευτυχισμενος και ας μην ειναι μαζι μου
πιστευω οτι οταν αγαπας ευχεσαι ο αλλος να ειναι καλα οπου και να ειναι
Μπορω ομως να τον αγαπω με ολη μου την δυναμη να προσευχομαι για αυτον και να περιμενω την στιγμη που θα ειμαστε μαζι
(εγραψα αυτο που μου συμβαινει επειδη ολοι εδω που εχετε γραψει για χωρισμους εισαστε απο την αλλη μερια σας εχουν κανει κατι, ηθελα να ξερετε περιπου πως νιωθει και καποιος που εχει κανει σε μια σχεση)
Ποτε να μην κανεις κατι που δεν θελεις να σου κανουν!!!
και τωρα