Σύγκριση με άλλες κοπέλες
Γεια σας,
Το πρόβλημα μου αφορα την ελλειψη αυτοπεποιθησης που εχω και το πόσο αρεστή είμαι απο το άλλο φυλο. Γενικα, δεν έχω αυτοπεποιθηση που πιανει πάτο. Ωστόσο, νιωθω πως ειμαι μέτρια. Νιωθω πως δεν είμαι τρομερα όμορφη και δεν θα γυρίσει ευκολα ενα ωραιο αγορι να με κοιτάξει. Ειμαι ομορφη,συμπαθητικη, αλλα μέχρι εκει. Απο μικρή ζηλευα κάποιες κοπέλες που είναι εντυπωσιακες, αρέσουν σχεδόν σε ολους και μπορούν να εχουν σχεδον οποιον θέλουν..Ή που τελος πάντων μπορούν εύκολα να βρουν καποιον να τους αρεσει και να έχουν ανταπόκριση. Εγω ποτέ δεν ειχα ανταποκριση απο ατομα που μου άρεσαν πολυ. Ενω γενικα μου την πεφτουν, δεν ειναι οτι δεν αρεσω σε κανεναν..Απλως τα άτομα που εγω θελω , παντα θελουν κατι καλυτερο ή τέλος πάντων κατι διαφορετικο απο μενα ..
Το αποκορυφωμα ήταν που βγήκα τις προαλλες με ενα παιδι. Ηξερα εξαρχης οτι δεν εχει ξεπεράσει την πρώην του και γι'αυτό δεν μπορει να κανει συντομα σχεση. Ωστοσο επελεξα να κανω κατι μαζι του, πιστευοντας οτι απλα θα περάσω καλα και οκ , δε θα επηρεαστω τοσο. Αυτος πολυ ωραιο παιδί, κούκλος. Η πρώην του επισης κουκλα, απο οτι ειδα σε φωτογραφίες. Εγω μπροστα της μετρια. Και τσουπ η αυτοπεποιθηση μου έπεσε τελειως. Ενιωσα τοσο λιγη..Αλλα και με εναν αλλον πρώην το ειχα παθει..Εβλεπα φωτογραφίες της τωρινης του κοπέλας και χαιρομουν καθε φορα που διαπίστωνα οτι δεν εχει κάποιο τοσο ωραιο χαρακτηριστικο. Ενω αν εβλεπα σε μια φωτο οτι κατι εχει καλυτερο απο μενα, ένιωθα ενα μηδενικο.
Προσπαθώ να σκεφτομαι ότι καθενας εχει την ομορφιά του και την ιδιαιτερότητα του ..Αλλα οταν βλέπω αγόρια που μ αρέσουν να θελουν αλλες κοπέλες, εκει δεν μπορω τρελαινομαι λιγο. Συγκρινομαι μαζί τους και νιωθω ενα τίποτα.
Προσπαθώ να πείθω τον εαυτο μου οτι η ομορφιά ξεκιναει απο μέσα μας κλπ κλπ και ειναι και η προσωπικότητα κλπ κλπ. Αλλα οταν πάνε και μου αρέσουν κατι πολυ ωραια παιδιά, εν τελει την πατάω..