anafranil-κοινωνική φοβία-ιδψ-τη γνωμη σας!!!!!
Καλησπέρα!!
Έχω μπερδευτεί...για χρόνια μου το μυαλό μου είχε κολλήσει σε καταστάσεις του παρελθόντος που τις αναπαρήγαγε συνεχώς σε άσχετες στιγμές και συν τοις άλλοις είχα και κοινωνική φοβία...το 2007 πήγα κατά λάθος σε ψυχίατρο ιατί νόμιζα ότι είναι ψυχολόγος και μου έγραψε anafranil...με το πρώτο χάπι άρχισα να νιώθω υπέροχα, άρχισα να γίνομαι πιο κοινωνική, πιο θετική, με περισότερη αυτοπεποίθηση, ζούσα στο απόλυτο παρόν και απολάμβανα την κάθε στιγμή...τα πήρα για μήνες μέχρι που τα σταμάτησα μόνη μου (η δόση μου δεν ξεπέρασε τα 40mg), και τότε στη ζωή μου γίναν διάφορα που με πλήγωσαν και ξανακύλησα στον προηγούμενο τρόπο σκέψης...μετά τα ξαναπήρα για λίγους μήνες από μόνη μου πάλι το θετικό πρότυπο σκέψης γύρισε, ο δυναμισμός, η αποδοχή του εαυτού αλλά όταν τα σταμάτησα και ξαναπογοητεύτηκα πάλι τα ίδια....
το θέμα είναι ότι όταν ξαναπήγα σε ένα συμβουλευτικό κέντρο στο δήμο, πέτυχα πάλι ψυχίατρο και μου είπε ότι δεν χρειάζομαι χάπια, ειδικά anafranil που είναι παλιάς γενιάς και ότι με τόσο χαμηλή δόση ήταν πλασματική η αντίδραση του οργανισμού μου και ουσιαστικά placebo φάση...
το κακό είναι ότι όποτε απογοητεύομαι το μυαλό ψιλοξανακολλάει και βγαίνουν όλες οι προηγούμενες φοβίες :( τι να κάνω;; κάνω συνεδρίες στο συμβουλευτικό κέντρο της σχολής αλλά δεν είναι αρκετό....πιστεύετε κάποια άλλα χάπια θα βοηθούσαν; έχω βαρεθεί τα πισωγυρίσματα ειδικά τώρα που είμαι σε μια υπέροχη φάση της ζωής μου!!! χαραμίζω όλη μου την ενέργεια σε χίμαιρες και τερατουργήματα του μυαλού μου...:(