Originally Posted by
dannyy
Παιδιά καλησπέρα. Πριν από 1 μήνα κοντά είχα κάνει σεξουαλική πράξη με άτομο οροθετικό μη- ανιχνεύσιμο (με τα λεγόμενα του). Ωστόσο κατά τι διάρκεια της πράξης, όταν τελείωσε , συνειδητοποιήσαμε πως το προφυλακτικό είχε σπάσει. Μου είπε να μην αγχώνομαι και πως παίρνει κανονικά αγωγή και πως είναι μηδαμινές οι πιθανότητες να έχω κολλήσει. Ωστόσο καθώς εγώ είχα πανικοβληθεί και γενικά είμαι πολύ αγχώδεις άνθρωπος και με φοβίες για τις αρρώστιες, πήγα και εκανα ένα check up στο checkpoint στην Αθήνα. Τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά , αλλά μου είπε πως είναι μέχρι και τον Σεπτέμβρη (αν δε κάνω λάθος κάτι τέτοιο μου είπε). Εξήγησα λοιπόν την κατάσταση στην ειδικευμένη κοπέλα εκεί και μου είπε να πάω ξανά σε 3-4 μήνες. Όλα καλά μέχρι εδώ. Τις τελευταίες όμως 9 με 10 μέρες έχω βγάλει κάποια πολύ περίεργα συμπτώματα του τύπου διάρροια στο άκυρο, σπυράκια στη γλώσσα και κάτι σαν σπυράκι στο εσωτερικό μάγουλο( δε μπορώ να το διευκρινησω ακριβώς) και σήμερα παρατήρησα πως έχω κάτω από το λαιμό κάτι σαν μπαλάκι (εσωτερικο). Έχω φρικαρει πάρα πολύ και δε ξέρω πως να το διαχειριστω ειλικρινά. Έχω την εξεταστική μου , η δουλειά με πιέζει πάρα πολύ και είμαι σε μια κατάσταση αγανακτήσης. Δε ξέρω τι συμβαίνει με την κατάσταση μου. Είναι στο μυαλό μου; Όντως έχω τον ιό; Μήπως πιέζομαι πάρα πολύ και πάω να αποτρελαθω; Δε ξέρω πραγματικά.
ΥΓ. Επίσης ξέχασα να προσθέσω, ανα διαστήματα έχω κάποιες άκυρες ημικρανίες που έρχονται και φεύγουν.