Ένας πολύ παράξενος φόβος από τύψεις
Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα συνέβη κάτι πολύ άσχημο. Είχα μια συναλλαγή με έναν νεαρό αλλά δυστυχώς δεν πήγε καλά και εγώ αγχωθει παρά πολύ. Ήταν να του πουλήσω κάτι μέσω μιας αγγελίας και το παλικάρι έβαλε τα χρήματα μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό μου (300+ ευρώ) αλλά δεν κατάφερα να του στέιλω αυτό που είχαμε συμφωνήσει. Δυστυχώς τα χρήματα δεν τα κράτησα καθώς τα χρειαζομουν. Σκεφτόμαι τώρα τι να του πω. Παιδιά υπάρχει περίπτωση επειδή δεν τον ξέρω κ ειναι άγνωστος να αυτοκτονήσει; Γιατί δεν ξέρω σε τι φάση ειναι αυτός ο άνθρωπος. Αλλά ειλικρινά νιώθω απαίσια. Όταν λέω να αυτοκτονήσει εννοω άμα καταλάβει ότι φέρθηκα σαν απατεώνας και δεν θα λάβει κάτι ενώ πλήρωσε. Μην με κρίνεται για αυτό σας παρακαλώ. Στραβωσε εντελώς Δυστυχώς. Να αγχώνομαι παιδιά ότι μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του και να το έχω τύψεις; Αν είχα τα λεφτά θα τα επέστρεφα τώρα κιολας. Δεν ήθελα παιδιά να του τα φάω. Απλά είναι από τις κακές στιγμές που στραβωνει κάτι μετά απελπίζεσαι. Δεν είμαι κλέφτης κ νιώθω τεράστια ντροπή και σκέφτομαι συνεχώς τι μπορώ να κάνω. δυστυχώς είμαι άνεργος και δεν μπορώ να τα επιστρέψω τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί δουλειά. Σίγουρα θα θέλει τα χρήματα του άμεσα πίσω. Ωστόσο τι πιστεύεται;