Originally Posted by
hiddentiger
Γεια σας είμαι 19 χρόνων και κλείνω τα 20 όλα ξεκίνησαν στην Δευτέρα γυμνασίου όταν αρχίσα από δικια μου επιλογή να μην κάνω καθόλου φίλους επειδή δεν ηξερα πως να τους πλησιάσω η τι να πω μέσα στην παρεα
Μετά άλλαξα γυμνάσιο επειδή έβλεπα ότι δεν πήγαινε άλλο με την ελπίδα ότι θα υπάρχει σίγουρα κάτι καλύτερο για εμένα όμως δεν βοήθησε γιατί εκεί καθόμουν μόνος μου και δεν γνώρισα κανέναν περιστασιακά έλεγα ένα γεια στους συμμαθητές από την τάξη μου και καθόμουν πάντα σε ένα συγκεκριμένο σημείο μόνος μου ποτέ δεν έχω κάτσει να κάνω κουβέντα στο σχολείο και αυτό συνεχίστηκε μέχρι την τρίτη λυκείου έως που έπαθα κατάθλιψη μίλησα σε έναν γιατρό και μου έδωσε το ινβεγκα στην αρχή δεν μπορούσα να την αποδεχτώ μέχρι που το έκοψα και υποτροπίασα και κατάλαβα πως χρειαζομουν θεραπεία νοσηλεύτηκα στο Παίδων για 7 ημέρες όταν ήμουν μικρός και τώρα παίρνω αυτό το φάρμακο εδώ και 3 χρόνια δυσκολεύομαι να κάνω παρέες όταν πηγαίνω σχολειο και δεν ξέρω τι να πω έχω χάσει την μιλιά μου μήπως αυτό είναι κοινωνική φοβία ας με βοηθήσει κάποιος με την γνώμη του