ναι η όχι στο εξωσυζυγικό σεξ για μια φορά? ε?
Η ιστορία δεν αφορά εμένα αλλά καλή μου φίλη μα μ έχει επηρεάσει πολύ... μέχει κάνει να σκέφτομαι διάφορα... κρίση ηλικίας :D:D
Παντρεμένη πολλά χρόνια, ηλικία περί τα 40, κοινοί στόχοι με τον σύζυγο, την αγαπά πολύ, συντροφικότητα κλπ, 3(!!!) παιδιά, ευκατάστατη, με παρέες, υγεία κλπ όλα καλά.
Προέκυψε τρελό πάθος με καλό φίλο δικό της αλλά και του συζύγου. Σαφώς και προυπήρχε όπως λέει αλλά σε λανθάνουσα κατάσταση, απωθημένο(ο φίλος παντρεμένος με κολλητή της). Ο φίλος χώρισε. Κάτι έγινε- ακριβώς δεν ξέρω- και κόβει φλέβα για ερωτική επαφή μαζί του. Λέει πως μόνο που της πιάνει το χέρι... ε να μη συνεχίσω, καταλαβαίνετε, δεν ξέρω πως να το θέσω κομψά αυτό που παθαίνει.
Δεν θέλει να χωρίσει,να χαλάσει την οικογένει'ά της, αγαπάει τον άντρα της,προς το παρόν τον έχει αποτρέψει τον φίλο. Αλλά μου έχει ζαλίσει το κεφάλι, να το κάνει μια φορά, έτσι, για να φύγει το απωθημένο. Μια φορά με τη συμφωνία να μη ξαναγίνει και να το ξεχάσουν και οι 2. Μετά, λεει, να είναι όπως πριν, καλοί φίλοι. Σα να ήταν όνειρο. Πιθανόν λέει θα απομυθοποιηθεί και το απωθημένο και θα ησυχάσει.
Εγώ την απέτρεψα. Δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και να μην επηρεαστεί καθόλου, ακόμα κι αν κανείς άλλος δεν το μάθει. Να συνεχίσουν να βγαίνουν όλοι παρείτσα σα να μην τρέχει τπτ. Τι λέτε? Βοηθήστε, γιατί είναι πολύ δικός μου άνθρωπος, την αγαπώ πολύ και δε θέλω να τη βλέπω σ αυτή την κατάσταση.