Η δική μου ιστορία (αγχώδης διαταραχή)
Παιδιά καλησπέρα,
είμαι ο Γιώργος, 33 ετών, παρακολουθώ τις συζητήσεις στο φόρουμ και οφείλω να ομολογήσω ότι με έχουν βοηθήσει αφάνταστα, συν του ότι με έχουν αποτρέψει αρκετές φορές απ το να τρέχω άσκοπα στα επείγοντα! Η δικιά μου ιστορία ξεκινά πριν από περίπου 3 μήνες, όταν έπαθα την πρώτη κρίση πανικού (ταχυκαρδιες, ζαλάδες, δυσπνοια, έκτακτες κτλ). Μια βδομάδα μετά και σε καθημερινή βάση, οι κρίσεις συνεχίζονταν, και γω σαν τρελός να τρέχω στα επείγοντα νομιζομενος ότι παθαίνω ανακοπή. Υπέρηχο καρδιάς, holter, τεστ κοπώσεως, αιματολογικες, ακτινογραφία θωρακος όλα καλά. Το πρόβλημα είναι ότι μετά απ' αυτή την περιπέτεια έχω έντονες εμβοες στα αυτιά και πόνο στο στομάχι, ζαλάδες και μικρούς πονοκεφάλους σε καθημερινή βάση. Το εγκέφαλογράφημα κατέγραψε μια μικρή ασύμμετρια, γεγονός που με φόβισε πολύ, όμως ο νευρολόγος είπε ότι κατά 90% είναι άγχος αλλά θα ήταν καλό να γίνει μια μαγνητική εγκεφάλου, κάτι που το φοβάμαι πολύ..! Είχε κανείς άλλος παρόμοια Εμπειρία με το εγκέφαλογράφημα? Μπορεί πράγματι να ανιχνεύσει το άγχος? Να σημειώσω ότι όταν το έκανα ήμουν ήδη ζαλισμένος.
Σας ευχαριστώ πολύ..!!