Originally Posted by
Chloe_
Αποστολια, καλησπέρα. Αγωγή παίρνω από τέλη Αυγούστου αλλά την έχω αλλάξει πολλες φορές. Ενα μήνα και κάτι παίρνω τα ίδια φάρμακα και εκεί που νόμιζα ότι είμαι καλύτερα, είμαι πάλι ψιλοχαλια και η ψυχίατρος πέρα από τη συνταγογραφηση δεν με καλύπτει. Επειδή είναι στο δημόσιο, δεν νομίζω ότι έχω πολλές επιλογές και σκέφτομαι να δω και ψυχολόγο, αλλά επειδή δεν έχω χρήματα για ιδιώτη ψυχίατρο ή ψυχολόγο, δεν μπορώ να επιλέξω αν με βοηθάει ή όχι ο ειδικός. Άσε που πήγα στην ψυχίατρο 2 φορές μεσα σε 2 μήνες και το επόμενο ραντεβού είναι τον Μάρτιο. Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μέχρι τότε. Δεν έχω βοήθεια ειδικού στην ουσία.
Όσο για τη σχέση, την έκανα πριν την κατάθλιψη, ενα χρόνο και κάτι πριν, όταν ήρθα Αθήνα για σπουδές. Οσο για το πως νιώθω, τον αγαπάω φυσικά απλά νιώθω ότι έχω χάσει τον εαυτό μου και το λέει κι εκείνος. Απλά η κατάσταση έχει γίνει τοξική και για τους δυο μας αλλά δεν θέλουμε να χωρίσουμε. Εγώ θέλω απλά να βελτιωθούν τα πράγματα. Επίσης το αγόρι μου δίνει ξανά πανελλήνιες, οπότε δεν έχει αρκετό χρόνο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα λόγω του διαβάσματος του. Απλά νιώθω ότι είναι το μόνο άτομο που έχω κοντά μου στην Αθήνα και βασιζομαι σε αυτόν παραπάνω από όσο πρέπει.