Originally Posted by
Sty
Με την φίλη γνωρίζωμαστε περίπου 20 χρόνια μέσα από τους άντρες μας που ήταν κολλητή., γυρνάμε κολλήτες περίπου πριν 7 χρόνια πάντα στο μεταξύ είχα γνωστές πριν ενάμιση χρόνο περίπου βγαίνοντας για καφεδάκι της γνώρισα άλλες 2 κοπέλες θα της ονομασω (Στελλα- Άννα) οι σχέσεις τους πήγεναν απτο καλό στο καλύτερο. Πίστευα πως δεν θα αλλάξει κάτι με την ξεχωριστή για εμένα φίλη θα την ονομάσω Πόπη αντίθετος σε μια φάση που ζορίστηκα με την Δουλειά και επρε3να δουλεύω όλοι μέρα (δικό μου μαγαζί) και όντως απόμακρηνθηκα γιατί πιέζομουν δεν είχα χρόνο.
Μία μέρα πάω στο σπίτι της Άννας να πάρω το παιδί της να παίξει με το δικό μου χτύπησε το τηλέφωνο της και άκουσα την φωνή της ποπης να της λέει πως έχει κανονίσει για καφέ με την στελλα και την περιμένουν και εκείνη. Απογοητευμένη που εμένα δεν με πήρε λέω στον εαυτό μου θα έτυχε σε ένα επόμενο βράδυ της συναντάω η στην πλατιά που έπιναν καφέ οι 3 τόυς δεν της πλησίασα δεν άντεχα. Και έρχετε και το Πάσχα (δεν υπήρχε γιορτή που η Πόπη να μην είναι η πρώτη καλεσμένη Χριστούγεννα πρωτοχρονιά κτλ δεν μπορούσα χωρίς εκείνη και την οικογένειά την (άντρας παιδιά)) και τα κάνει με την Άννα μέρα από 7 τουλάχιστον χρόνια που τα κάναμε μαζί να τα περάσει με την Αννα!
Η Πόπη τα καλοκαίρια δουλεύει εκτός περιοχής έφυγε για την σεζόν αφήνοντας με πισο και αγνοώντας την τύχη μου.
Αυτούς όλους τους μήνες είχα θυμίσει. Απογοητευτει είχα τσαντιστεί και είχα πείσει εμένα πως έχουμε τελειώσει.
Ερχόμενη η Πόπη από την σεζόν την βλέπω για καφέ με την Άννα εφόσον είχα περάσει όλο το καλοκαίρι με φρίκη αυτό με ενόχλησε και πάλι. Μετά από ελάχιστες μέρες μου στέλνει μηνύμα να βρεθούμε για ένα ποτάκι (ενίοτε της άλλες κοπέλες της διέγραψα αμέσως μετά από Αυτα αλλά για αυτές δεν ένιωθα τίποτα δεν με έδενε τίποτα ήταν περαστικες από την ζωή μου) και της λέω όχι δεν θέλω να ξαναβρεθούμε άρχισε τα γιατί γιατί δεν ένιωθα έτοιμη για εξηγήσεις εχτές μου ευχηθείκε για τα Χριστούγεννα και πως ειμαι η μοναδική καλή της φίλη και ήθελε εξηγήσεις πήρα την μεγάλη απόφαση να βρεθούμε και να μιλήσουμε.
Σήμερα βρέθηκε με της τα είπα όλα κατά γράμμα και πως νιώθω πληγωμένη και θυμωμένη . Εκείνη μου είπε πώς τα κορίτσια της έδειξαν ενδιαφέρων της τηλεφωνούν συνέχεια και πως εγώ δεν ειμουν έτσι της είπα πως δεν είχε πρόβλημα με τον χαραχτήρα μου πριν της γνωρίσω της άλλες και πως συνεχίζω να είμαι η ίδια και ατάλαβε πως τελικά την θέλω μονοπώλιο της εξήγησα πως είμαι φρικάρεισμενει γιατί έγινε κολλήτη με της δικές μου πρώην φίλες και ενίοτε ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με όσες άλλες φίλες είχε με αυτές με πείραξε με της πρώην δικές μου έχω φρικάρει θα ήθελα να της δώσω άλλη μια ευρεία αλλά είμαι θυμωμένη και απογοητευμένη ότι τόσα χρόνια τα ξέχασε σε χρόνο 0 τι να κάνω μέσα μου φωνάζουν 2 φωνές η μία είναι κρίμα τόσα χρόνια και η άλλη δεν αξίζει ναι νιώθω προδομένει αλλά είναι η ποπι τι να κάνω είναι ξεκάθαρο αλλά λέω μήπως πάρω αποφάσειεν βρασμό και μετανιώνω κάθε μέρα αλλά εάν πω ναι θα νιώθω απογοήτευση ήταν σαν αδερφή