Δυσκολια προσαρμογης στο γαμο
Το θεμα σιγουρα θα σας φανει επιπολαιο και χαζο προς κουβεντα αλλα ειναι κατι στο οποιο εχω ατελειωτους ενδοιασμους και φοβους.
ειμαι 32 χρονων και μετα απο σχεση 1 χρονου παντρευτηκα μια κοπελα με πολιτικο γαμο. Η κοπελα ειναι γλυκητατη αλλα δεν μπορω να προσαρμοστω στη νεα μου ζωη . Ξερω οτι ακουγεται ανωριμο , αλλα δυστυχως δεν μπορω..τουλαχιστον οχι τωρα.
Σκεφτομαι αν μπω στην διαδικασια χωρισμου , μηπως η κοπελα εχει τρομερα προβληματα στην ζωη της αργοτερα , οπως δυσκολια στην ανευρεση συντροφου. Παιδια δεν εχουμε και ουτε ειχαμε σκοπο να κανουμε βραχυχρονια.
Οι λογοι που με οδηγησαν στην αποφαση του γαμου ηταν οτι ερωτευτηκε ο ενας τον αλλον με μεγαλο παθος, η πολλη καλη επικοινωνια και ο κοινος τροπος ζωης. Πλεον δεν μπορω να προσαρμοστω στον γαμο μου, αν και ειναι μολις 5 μηνων. Πιο πολλη μου λειπει η ελευθερια μου , χωρις να υπαρχει καταπιεση απο την μερια της κοπελας μου. Με λιγα λογια ξερω πως το λαθος ειναι κατα κυριο λογο δικο μου, αν και της ειχα διατυπωση τους φοβους μου πριν παντρευτουμαι. Αυτο που με απασχολει ειναι κυριως εκεινη και πςσ θα αντιδρασει.
Μηπως θα ηταν καλητερο αφου δεν αισθανομαι το ιδιο και δεν μπορω να προσαρμοστω στα δεδομενα του γαμου να της πω αυτα που σκεφτομαι ?