Γεια σας, είμαι 26 ετών, στη ζωή μου άλλαξα πολλά περιβάλλοντα, αλλα πριν λίγο καιρό ξεκίνησα εκ νέου τη ζωή μου, με τη διαφορά οτι δεν είχα στόχο να αλλάξω τον εαυτό μου (όπως έκανα παλιά και αποτύγχανα παταγωδώς) αλλά να τον αποδεχτώ και να περάσω καλά όπως έιμαι. Τα κατάφερα στην αρχή, ήμουν άνετος με τα νέα άτομα που γνώριζα επειδή κρατούσα αποστάσεις. Τελευταία όμως που ήθελα να κάνω και παρέα αποσυντονίστηκα και έγινα πιο απόμακρος και περίεργος στα μάτια των παιδιών που κανονικά θα έπρεπε να ήμουν άνετος πια, επίσης παραμέλισα τα πράγματα που έκανα πριν μόνος και μου δίναν χαμόγελο, με αποτέσμα να έχω συνεχώς κακή διάθεση.
Όπως δε μιλάω, έτσι κ δε γράφω πολύ, αυτό το ποστ είναι το πρώτο μου βήμα για να γνωρίσω περισσότερ άτομα που νιώθουν περίεργα για κάπιο λόγο. Ελπίζω να νιώσω άνετα εδώ για να τα λέμε. Δεν ξέρω τι έχω βασικά, την απόμενη βδομάδα κανόνισα ραντεβού με ψυχολόγο. Από μικρός ήξερα οτι δε μπορώ να δείξω αυτό που είμαι, και όσο περνάν τα χρόνια χάνω την ζωή μου, ελπίζω να βρω μια λυση επιτέλους.