Την ηθελα πολλα χρονια και τωρα την εχω αλλα λεει ψεματα
Ειμαι 24 χρονων και δεν ειχα κανει ποτε μου τπτ σε σχεση ουτε σε ερωτικο κομματι. Παντα εψαχνα κατι σοβαρο..
τη συγκεκριμενη κοπελα την ηθελα απο το γυμνασιο οταν την ειχα πρωτοδει ειπα μεσα μου αυτη θα γινει δικια μου καποια στιγμη και μετα απο χρονια χωρις να εχω κανει κατι ουτε να με ξερει ουτε να μιλαμε μου εστειλε μυνημα και τα φτειαξαμε σε λιγες μερες μεσα ζουμε μαζι εχω γνωρισει την οικογενεια της και ολα πανε τελεια τα εχουμε τωρα 5 μηνες.
Μου ελεγε οτι απο μικρη ηθελε οικογενεια και παντα ηθελε κατι σοβαρο και οτι ηταν σοβαρη κοπελα, και εγω της εξηγησα οτι θελω κατι σοβαρο και οχι κατι μιας βραδιας κλπ πριν τα φτειαξουμε.
Μεσα σε αυτους τους μηνες ανακαλυψα οτι πριν τα φτειαξουμε εχει παει με πολλους και εκτος σχεσεις..
το θεμα ειναι το εξης επειδη εχω σκοπο να περασω ολοι μου τη ζωη μαζι της μπορει να ακουγετε τρελο και να μου πειτε ειμαι λιγο καιρο μαζι της αλλα τεσπα το θεμα μου ειναι αλλο.
Με ομορφο τροπο τη ρωτησα αν ηθελε να μου πει για τη ζωη της , το παρελθον της κλπ και ξεκινησε να μου λεει διαφορα και οτι εχει παει μονο με 3 ενω ειναι παραπανω τουλαχιστον 9 απο πολυ εμπιστες πηγες...Της εξηγησα οτι δεν προκειτε να φυγω απο το πλευρο σου με τπτ οτι και να μου πεις..
βλεπω οτι εχει αλλαξει εντελως μαζι μου οτι και να εχει γινει στο παρελθον δεν θα με πειραξει γτ βλεπω το μελλον και προτειμω την αληθεια παρα να μαθω διαφορα εντελως τυχαια, Εγω της ειπα αυτο <<παλια δεν τα ειχαμε και ησουν ελευθερη μπορει να εκανες οτι ηθελες, απλα προτειμω να ξερω την αληθεια διοτι θελω να περασω τη ζωη μου μαζι σου.....>>
Πηγα με τα νερα της και πιστεψα τα ψεματα που μου πασαρε περι παλιων σχεσεων κλπ αλλα μεσα μου με τρωει που δεν μου ειπε την αληθεια...
τι κανω σε αυτη τη περιπτωση το αφηνω ετσι το κυνηγαω λιγο να μου πει την αληθεια ???? Δεν θελω να το πιεσω το θεμα καθολου γτ βλεπω οτι με αγαπει τρελα και αν δεν με εβλεπε σοβαρα ουτε θα συγκατηκουσαμε μαζι και ουτε θα με γνωριζε στην οικογενεια της αυτο σκεφτομαι... και δεν πιεζω αλλο τη κατασταση αλλα μονο και μονο που μου ελεγε ψεματα οτι ειναι σοβαρη και δεν εκανε βλακεις παλια με αναστατωνει και εχω χασει λιγο την εμπιστοσυνη της..
Απλα ειναι αυτο οτι δεν μου λεει την αληθεια και με τρωει μεσα μου καθε μερα, οπως ειπα επειδη δεν ειχα ξανακανει σχεσει σε αυτη τη περιπτωσει τη θα κανατε ?