Οι ερωτικές σχέσεις πάνε όλες σκατα
Καλημέρα και καλή χρονιά. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο και λυπημένο ρεβεγιόν. Δεν εχω έναν άνθρωπο να τα πω να με ακούσει με πραγματικό ενδιαφέρον και να νοιαστεί.
Μόλις χώρισα, λίγο πριν την αλλαγή του χρονου. Αλλη μια αποτυχια. Αλλος ένας άνθρωπος που νόμιζα διαφορετικός και βγήκε κάτω των περιστάσεων.
Όταν γνωριστήκαμε είχε ο καθένας τα βαρίδια του. Με τράβηξε σ αυτον η καλοσύνη του. Φαινόταν πολύ καλός άνθρωπος. Ενώ υποτίθεται ξεκίναγε κάτι χαλαρό αυτός έβαλε πολύ ρομάντζο και συναίσθημα στο όλο σκηνικό. Άρχισαν τα σ αγαπαω και τα συναισθήματα να λεγονται σχετικά νωρις.ειπα Επιτελους κάτι που κυλάει ομορφα αβιαστα. Και η κλασσική ιστορία. Ο ένας τη πατάει και τα νιώθει στην ουσία ο άλλος τα λέει ρηχα και όταν αρχίζουν τα ξεκαθαρισματα έρχεται και ο χωρισμός..
Χα υποτίθεται είμαι "κελεπουρι" έτσι μου λένε στο περίγυρο. Νεα ομορφη με καλή δουλειά αξιόλογος άνθρωπος κοινωνική. Αλήθεια γιατί δεν το βλέπει κανένας από αυτούς που τα φτιαχνω; Δεν ψάχνω κάτι το ιδιαιτερο. Ναι θα μου πείτε...όταν βρεθεί ο κατάλληλος...Θα σε εκτιμήσει. Χαζοσυμβουλη μου φαίνεται. Έχω δώσει τόσες φορές τη καρδούλα μου και πήρα τα φρύδια μου. Μήπως περιμένω πολλά από τους ανθρωπους;
Ηθελα κάπου να τα πω σ εναν ανθρωπο και να με αγκαλιασει και να με καταλαβει