Σκέφτομαι να χωρίσω αλλά κολάω?! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Γεια σε όλους σας! Η ιστορία είναι απλή, είμαι 27 χρονών, ένας άνθρωπος έξω καρδιά γενικότερα, που άλλαζα σχέσεις σαν πουκάμισα. Με τον που τελείωσα τον στρατό και ήδη ταλαιπωρημένος και νωσταλγώντας μια παλιά μου σχέση, έπεσα πάνω στην Κ.
Όλα καλά για αρκετό διάστημα, παίρνω την απόφαση να αρραβωνιαστούμε και να μείνουμε μαζί. Συνολικά είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια ( η μεγαλύτερη μου σχεση) απο τα οποία τους τελευταίους έξι μήνες μένουμε μαζί. Εκτός του ότι η συμβίωση με βοήθησε να αφήσω πίσω προβλήματα των γωνιών μου και να χαλαρώσω αρκετα, έχουν έρθει στην επιφάνεια αρκετές όψεις της Κ. οι οποίες δεν μου αρέσουν.
Κάνω ψυχοθεραπεία μερικούς μήνες για να αντιμετωπίσω προλήματα γενικού αγχους, και σε αυτην την φάση της ζωής μου, έχοντας καταλλάβει καλύτερα κάπως τον εαυτό μου, πιστεύω ότι θα ήθελα ένα διαφορετικό άνθρωπο απεναντί μου, ή έστω μόνο γκόμενα και όχι σχέση!
Σκέφτομαι κατά καιρούς να χωρίσω, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει πιο σοβαρή τροπή και μου είναι αρκετά δύσκολο. Μήπως είμαι αχάριστος που η Κ. έχει προσπαθήσει τόσο για μενα αφήνοντας την πόλη της ερχόμενη να μείνει κοντά μου? Μήπως όλο αυτό είναι εγωισμός και στην ουσία δεν είναι εγώ ικανός να ακούσω και να δω τα προβλήματα του άλλου και απλά ψάνω συνέχεια κάτι που δεν θα μου είναι \"βαρος\"?
Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την φάση? Όσο περνάω καλά, άλλο τόσο ξενερώνω! Όσο νοιώθω ότι την αγαπάω, άλλο τόσο νοιώθω ότι την βαριέμαι! Το ξέρω ότι είναι σκληρά αυτά που λέω και δεν θα ήθελα ποτέ να τα διαβάσει, αλλά έτσι είναι! Μου φαίνεται γολγοθάς...και αν απο τώρα έχουμε τέτοια, αν παντρευτούμε τι έπεται???