Originally Posted by
irene22
Γεια σας...τον τελευταίο χρόνο μου παλεύω με την γαδ,αν και μπορώ να πω ότι μέχρι πριν 2-3 μέρες ήμουν κάπως καλύτερα...τις τελευταίες όμως μέρες,τελείως ξαφνικά με έχει πιάσει μια έντονη αδιαθεσία χωρίς να ξέρω γιατί...όλη την ώρα ζαλίζομαι και νιώθω ότι θα καταρρεύσω.Σκεφτομαι κάθε λεπτό το χειρότερο.Μου ήρθε και περίοδος 2 φορές αυτόν τον μήνα με αρκετά μεγάλη ροη και έχω αγχωθεί τρελα ότι μπορεί να πάθω κάτι...ίσως φταιει το ότι τις τελευταίες 10 μέρες αναγκαζομουν λόγω γιορτών να είμαι όλη μέρα έξω και να φτάνω στα όρια των αντοχών μου γιατί από εκεί που δεν έβγαινα καθόλου από τ σπίτι,τώρα έκλεινα έξω 6ωρα.Ισως να μου έχει πεσει και η φεριτίνη γιατί είχα ανέκαθεν πρόβλημα με αυτό...λέτε να πάθω κάτι ρε παιδιά;Έχω και την περίοδο έχω και την φεριτίνη που μπορεί να έπεσε και αγχώνομαι...θα πάω για εξετάσεις αύριο αλλά έχω φρικάρει για τα αποτελέσματα.Επισης είχα κάνει πολλες εξετεσεις το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο και ήμουν μια χαρά.Αγχωνομαι τόσο πολύ..Έχω εξαντληθεί αυτές τις γιορτές γιατί χρειαζόταν να προσποιούμαι όλη την ώρα πως είμαι καλά και πιστεύω πως με επηρέασε πολύ άσχημα όλο αυτό