Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Ήθελα να πω πως μετά την εγκυμοσύνη νιώθω πολύ περίεργα όταν έρχομαι σε επαφή με τους ανθρώπους...αισθάνομαι ένα είδους σαν ερεθισμό χωρίς να υπάρχει κάποια σεξουαλική έλξη η κάτι τέτοιο ούτε σεξουαλική επιθυμία σε καμία περίπτωση και λυπάμαι γιατί αυτό συμβαίνει με αγαπημένα μου πρόσωπα και ειδικά με ένα συγκεκριμένο με το οποίο δυστυχώς έχω και δυσάρεστες εμμονές. Πριν το σκεφτώ δεν το ένιωθα σε καμία περίπτωση η και να το ένιωθα δεν με απασχολούσε γιατί προς θεού ήξερα ότι δεν είναι κάτι τέτοιο. υπάρχει καμία περίπτωση ξαφνικά να έγινα διεστραμμένη με τους ανθρώπους που αγαπώ ή είναι κάποιου είδους ένστικτο λόγω των ορμονών; Γενικώς είχα πολλά κόμπλεξ με την σεξουαλική συνεύρεση είχα κάποια ταμπού αλλά είχα και πολύ έντονη δραστηριότητα πριν καταλάβω ότι είμαι έγκυος δεν ξέρω τι μου συμβαίνει αισθάνομαι πολύ άσχημα σε καμία περίπτωση δεν θα άγγιζα δικά μου άτομα με αυτόν τον τρόπο και ειδικά το πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο που με τις εμμονές έχει γίνει χειρότερο..