Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον καλό ψυχοθεραπευτή στην Αθήνα για διπολική διαταραχή;
Printable View
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον καλό ψυχοθεραπευτή στην Αθήνα για διπολική διαταραχή;
Ξέρω δύο πολύ καλούς,έχω αλλάξει πολλούς ψυχολόγους αλλά αυτοί οι δύο με βοήθησαν πραγματικά,βέβαια εγώ είχα κοινωνική φοβία αλλά ειδικεύονται και οι δύο στις συναισθηματικές διαταραχές όποτε σε αυτό το τομέα ίσως να είναι ακόμα καλύτεροι,κάνουν γνωσιακή συμπεριφοριστική και υπάρχει πρόγραμμα,οργάνωση,επαγγελ ματικό τητα.Εμενα με βοήθησαν πολυ,ο ένας ήταν στο Μαρούσι και ο άλλος στα δυτικά προάστια.Ξερω και έναν στην Αθήνα στο κέντρο,αυτόν που πηγαίνω τώρα και κάνει και πολύ μεγάλη έκπτωση σε ανέργους ΑΜΕΑ φοιτητές,αν θες πες μου να σου στείλω τα ονοματα
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, μπορείτε να μου δώσετε τα στοιχεία των ψυχοθεραπευτων;
Ναι φυσικά,απλά δεν επιτρέπεται να τα στείλω εδώ σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ ,και πρέπει να έχεις συμπληρώσει πάνω από 50 posts για να στείλω προσωπικό μήνυμα.μηπως έχεις ένα ψεύτικο gmail να τα στείλω εκεί?
Ναι έχω, [email protected]. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Δεν κάνει τίποτα έχω στείλει mail
Πολυ συσκολη επιλογη , αυτος που κανει γιασενα, μπορεινα μηνκανει για μενα.............εχω καποια υπ οψη βεβαια , αλλαδεν θελω να κανω διαφημηση ....ψυχολογος ειναι .......μια απ τα ιδια ......