Καλησπέρα...το τελευταίο καιρό δεν εμφανίζονται τα καινούργια θέματα που ανοίγουν στο φόρουμ..
Δεν είναι καθόλου βολικό και πρακτικό αυτό..
Η μήπως μόνο σε εμένα δεν εμφανίζονται???
Printable View
Καλησπέρα...το τελευταίο καιρό δεν εμφανίζονται τα καινούργια θέματα που ανοίγουν στο φόρουμ..
Δεν είναι καθόλου βολικό και πρακτικό αυτό..
Η μήπως μόνο σε εμένα δεν εμφανίζονται???
Σε εμένα πάντως εμφανίζονται.
Εφαρμογή ή ιστοσελίδα;
Εφαρμογή και ιστοσελίδα δουλεύουν μια χαρά..
Από Google Chrome μπαίνεις;
Και εγώ βάζω φουλ. Είναι πιο βολικό.. Ποιο θέμα σου έχει πρώτο;
Η κόκκινη λωρίδα που βλεπεις.. Κάτω από την λέξη φόρουμ.. Έχει ένα κουτάκι.. Αυτό το κουτάκι γράφει δύο λέξεις (η μία πάνω στην άλλη).. Εκεί πάτα και θα δεις τα νέα θέματα. Καλύτερα πάτησε προς αριστερά στο κουτάκι.
Τη βρήκα τη λωρίδα που λες όντως βγάζει τα καινούργια θέματα αλλά κυρίως βγάζει τα θέματα που έχουν απαντήσεις απτους χρήστες...που είναι και παλιά θέματα και καινούργια θέματα ανάμεικτα..αυτό που λέω εγώ ήταν στην κεντρική σελίδα..κάτω απτή γυναίκα που διαφημίζει... δυστυχώς πρέπει να το βγάλανε αυτό το παράθυρο ...κρίμα ήταν πάρα πολύ πρακτικό..
Έχει γυναίκα που διαφημίζει και δεν την πρόσεξα;;
Δεν κατάλαβα τι ψάχνεις ακριβώς.. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάποια διαφορά. Είτε από την εφαρμογή, είτε από την ιστοσελίδα.
Μια γυναίκα διαφημίζει τους ψυχολόγους..είναι παράθυρο διαφημίσεις κάτω από αυτό το παράθυρο είχε ένα άλλο που έλεγε νέα θέματα...και όταν άνοιγε κάποιος ένα νέο θέμα το βλέπαμε εκεί κατευθείαν..έβγαζε μόνο τα νέα θέματα..
Παρακαλώ αν βλέπει κάποιος διαχειριστής να φωτίσει λίγο επί του θέματος..
Εγώ είμαι στο φόρουμ από τον Αύγουστο.. Και αυτό το "νέα θέματα" ήταν πάντα ενωμένο σε ένα κουτάκι με ένα άλλο που ποτέ δεν έβγαλα τι ελεγε. Είναι εκεί που σου λέω. Είναι ενωμένες δύο ενότητες σε ένα κουτί. Αλλά αυτό ήταν έτσι.
Όπως και να έχει μακάρι να το φτιάξουν.