Πόνος στην κοιλιά και στην πλατη
Καλησπέρα σε όλους! Είχα γράψει ξανά για το θέμα με τις κρίσεις πανικού, το οποίο αντιμετωπίζω με λεξοτανιλ και σιπραλεξ, τα οποία με έχουν βοηθήσει πολύ! Εδώ και 2 βδομάδες που τα παίρνω έχουν εξαφανιστεί οι ζαλάδες και οι πονοκέφαλοι, οι εμβοες στα αυτιά συνεχίζονται απτοητες, συν ενός καινούριου πόνου που με ταλαιπωρεί.. Εδώ και επίσης 2 βδομάδες έχω έντονους πόνους στο μέσο της κοιλιάς (όταν την πιέζω, κάτω από τον ομφαλο) οι οποίοι δεν υποχωρούν και σήμερα αντανάκλαση καν και στην πλατη, η οποία με πονάει αρκετά. Πήγα σε γαστρεντερολογο, έκανα υπέρηχο άνω κάτω κοιλιάς, καλλιέργεια κοπράνων, ούρων και αιματολογικες οι οποίες ήταν καθαρές (δεν υπάρχουν παράσιτα, ούτε αίμα στα κόπρανα κτλ). Οι πόνοι με έχουν καθηλώσει στο κρεββάτι εδώ και 2 βδομάδες με πάντα μια θερμοφόρα πάνω στην κοιλιά μου, και ανησυχώ πολύ.. Παίρνω το reprat κάθε πρωί καθώς και προβιοτικα, αλλά καμία βελτίωση. Το buscopan δε βοηθά καθόλου! Το μόνο π βοηθά για να κοιμάμαι τη νύχτα είναι η.. Θερμοφόρα!! Δεν έχω κάνει γαστροσκοπηση (στο ελικοβακτηριδιο ειναι αρνητικό το τεστ) ούτε κολονοσκοπηση. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν είχε ποτέ κανείς σας παρόμοια εμπειρία, γιατί με έχει καταβάλει ο φόβος.. Σας ευχαριστώ πολύ!!
Γιώργος Κ.