Δεν εχω σοσιαλ μιντια και δεν μπορω να γνωρισω ατομα
Καλη χρονια σε ολους! Γραφω για ενα θεμα που σιγουρα εχει απασχολησει πολλους. Ειμαι απο τα ατομα που δεν εχουν instagram και facebook. Ποτε δεν ειχα και ποτε δεν θελησα να κανω γιατι ποτε δεν μου κινησαν σαν μεσα επικοινωνιας το ενδιαφερον. Μου αρεσει να γνωριζω και να μιλαω με ατομα με τον παραδοσιακο τροπο. Βλεπω ομως οτι χρονο με τον χρονο οι περισσοτερες γνωριμιες των ανθρωπων γινονται μεσω σοσιαλ μιντια. Και δεν αναφερομαι σε φιλικες γνωριμιες αλλα σε ερωτικες. Δεν ειμαι κοπελα ιδιαιτερα εντυπωσιακη για να προκαλεσω οποιονδηποτε να ερθει και στο ασχετο να μου μιλησει ειμαι ομως εμφανισιμη, ευγενικη, προσχαρη και με χιουμορ. Δεν εχω ανασφαλειες ουτε ντρεπομαι να μιλησω σε αμθρωπους. Δυστυχως ομως δυσκολευομαι να κανω γνωριμιες με αγορια γιατι πολυ απλα δεν εχω instagram και facebook. Ολοι ασχολουνται με αυτες τις εφαρμογες και γνωριζουν ατομα μεσα απο εκει και ελαχιστοι πλεον προτιμουν τον παλιο τροπο γνωριμιων μεσω κοινων παρεων και δραστηριοτητων. Εχω σκεφτει πολλες φορες να κανω και εγω instagram για να ενταχθω στο πλαισιο αυτο και να εω παραπανω ευκαιριες αλλα δεν θελω και καταληγω παντα οτι αυτο θα ειναι για μενα κινηση απελπισιας αφου κατι τετοιο ειναι εντελως εξω απο τον τροπο ζωης μου. Παραλληλα, βλεπω την κολλητη μου που γνωριζει συνεχεια ατομα με αυτον τον τροπο και ζηλευω οχι για τον τροπο που τους γνωριζει αλλα για τις γνωριμιες καθ αυτες που κανει. Ειμαι αρκετα χρονια μονη μου και παραδεχομαι οτι πλεον αυτο με κανει να νιωθω σε διαφορες φασεις δυστυχισμενη. Θελω να κανω κατι για να γνωρισω ατομα αλλα ακομα και απο δραστηριοτητες που εχω δοκιμασει παλι βρισκω μπροστα μου αυτη τη "μαστιγα" αν μου επιτρεπεται, που περιεγραψα. Συμβουλευστε με σας παρακαλω και προτεινετε μου τροπους περα απο τα σοσιαλ μιντια για να μπορεσω να γνωρισω και εγω και να προσεγγισω αγορια που εχουν παρομοια αντιληψη μαζι μου και προτιμουν τον παραδοσιακο τροπο γνωριμιων!!