Quote:
Originally posted by dilias
καλημέρα .για μένα δεν πρέπει να πεις τίποτα. είναι κάτι το οποίο μπόρεις να αποκομίσεις θετικα και να διαχειριστείς την κατασταση ωστε να οφεληθει ο γάμος σου.μπορεις να σκεφτεις τι εφταιξε και παρασύρθηκες και γιατί δεν είχες τις ηθικες αναστολες για την φιλενάδα σου.(εχω την εντυπωση οτι πρέπει να μιλήσεις και για την φίλη σου).συνηθως και μετα απο παρα πολυ προσφατη εμπειρία μου ,και με λιγο περισσότερες δυσκολιες, εχω να σου πω οτι στην φάση υπάρχουν δυο αντικρουόμενα πράγματα.απο την μία δεν θα πρέπει να νιώθεις τύψεις γιατι παρασύρθηκες από ενα πειρασμό.αυτό μπορεί να συμβει σε όλους μας, και ας μην το παραδεχόμαστε,σε κάποια αδυναμία μας.από την άλλη το γεγονος ότι πρόδωσες τον άντρα σου σημαίνει οτι οταν εβλεπές τα προβλήματα δεν τα διαπραγματευόσουν.αρα δεν επικοινωνουσες μαζί του.αρα για μένα εκει είναι το λάθος σου.εκει είναι που πρεπει να έχεις τυψεις.
τώρα οσο για το αν πρέπει να το πεις.καταρχήν νομίζω οτι δεν υπάρχει κίνδυνος να μαθευτεί διότι ουτε τον αλλον τον συμφέρει.σκέψου οτι αν μαθευτει επειδη ακριβως ειναι γνωστος και του αντρα σου αυτο θα τον πονέσει παρα πολυ.και επειδη εγω στην περιπτωση μου τα ΄΄ξερασα΄΄ολα στην γυναικα μου για μια βλακεια που είχα κάνει με μια γνωστη σου λέω οτι της κόστισε πάρα πολυ το οτι την ήξερε.ετσι πιστευω οτι ο αντρας σου θα πληγωθει παρα πολυ και θα νιώσει υποτιμημένος διπλά.στην θέση σου θα το έλεγα μόνο στην περιτωση που είχατε επικοινωνια σε καλο βαθμο και θα ηταν σε θέση να ακουσει τα ελαφρυντικά σου.
Όλοι παρασυρόμαστε από πειρασμούς αλλά αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη των πράξεών μας ούτε τις ίδιες τις πράξεις μας.