Για να μπω κατευθείαν στο θέμα βγαίνω περίπου ένα μήνα με ένα παιδί που γνώρισα μέσω κοινής παρέας .Στην αρχή ήμουν πολύ ενθουσιασμένη και μου άρεσε ήδη αρκετό καιρό πριν .Το πρόβλημα μου είναι ότι νιώθω πως ψάχνει μόνο μια ξεπετα ,κάτι περιστασιακό τελοσπαντων .Καταρχάς δεν έχει προτείνει ποτέ μα ποτέ να πάμε για ένα καφέ ,για μια μπύρα κάτι.Και όταν το πρότεινα εγώ η απάντηση ήταν "ε δεν θέλεις να πάμε καμία βολτουλα καλύτερα με τα πόδια ή με το αμάξι;" Και είχε και κωλοκρυο! Από την πρώτη φορά που βγήκαμε έκανε κίνηση να προχωρήσει παραπάνω .Ήρεμα και ωραία του είπα δεν χρειάζονται βιασύνες .Γενικά όλες οι συζητήσεις και όλες οι προτάσεις έχουν να κάνουν με το ΣΠΙΤΙ και όταν δείχνω να μην θέλω φαίνεται σαν να μην έχει διάθεση,να ξενερώνει ,να το θεωρεί παιδικό το να μην προχωράμε κλπ .Βλέποντας αυτή τη συμπεριφορά του απομακρυνθηκα λίγο να δω αν θα ενδιαφερθεί και όντως μου έλεγε κάθε μέρα αν ξενέρωσα ,αν υπάρχει ενδιαφέρον από μεριάς μου ,γτ τον ακυρώνω κλπ.Ναι είναι φυσιολογικό να θέλει ο άνθρωπος να προχωρήσουμε ,ναι αυτό μπορεί να σου βγει και στο πρώτο ραντεβού ,ναι όλα καλά .Αλλά ρε παιδιά ειμαι παράλογη που θέλω να τον δω και μια φορά σε άλλο χώρο πέρα από τους 4 τοίχους του σπιτιού μου ; Είναι νορμάλ που κάθε συζήτηση ΠΑΝΤΑ καταλήγει σε σεξοσυζητηση ; Να το συνεχίσω και να δω πως θα πάει ή να το αφήσω;